GÜNDEM

"Dedemin Gözyaşları" yeniden vizyona girdi!

Batmanlı yönetmen İhsan Taş’ın yapımı olan Dedemin Gözyaşları, izleyicilerin yoğun talebi üzerine yeniden vizyona girdi.

"Dedemin Gözyaşları" yeniden vizyona girdi!
19-10-2024 12:50
19-10-2024 12:52
BATMAN
Google News

İlk olarak 20 Eylül'de gösterime giren film, gişede büyük bir başarı yakalayarak, milyon dolarlık Hollywood yapımlarını geride bıraktı ve zirveye yerleşti. 20 hafta boyunca gişe liderliğini sürdüren bu yapım, Türk sinema tarihinde bir ilke imza atarak zirveye yerleşen ilk yerli film oldu. Şimdi ise dünya çapında merakla beklenen "Joker: İkili Delilik" filmiyle gişede rekabet etmeye hazırlanıyor.

TÜRK SİNEMASININ YILDIZLARI BİR ARADA

Başrollerinde Halil Ergün ve Erkan Petekkaya gibi Türk sinemasının usta isimlerinin yer aldığı Dedemin Gözyaşları, güçlü oyuncu kadrosu ve unutulmaz performanslarıyla dikkat çekiyor. Filmde ayrıca Ali Kürşat Uzun, Cem Kılıç, Seda Tosun, Turgay Tanülkü, Aliye Uzunatağan ve Ali İpin gibi önemli isimler yer alıyor. Senaristliği ve yönetmenliği İhsan Taş'a ait olan bu duygu yüklü yapımın yapımcılığını ise İhsan Taş ve Oktay Öndeş üstleniyor.

TÜRK SİNEMASININ GURURU

Hikâyesi ve etkileyici oyunculuklarıyla izleyicilerin kalbine dokunan "Dedemin Gözyaşları", Türk sinemasının gücünü bir kez daha kanıtladı. Yeniden vizyona girmesiyle birlikte izleyicilere yeniden duygusal bir yolculuk vaat eden film, gişede "Joker: İkili Delilik" ile başa baş bir mücadeleye hazırlanıyor. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ARŞİV ARAMA