SPOR

"İyi yoldayız, iyi başlayıp iyi götürmek istiyoruz"

2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Batman Petrolspor, sezon öncesi hazırlıklarına Batman’da devam ediyor.

 "İyi yoldayız, iyi başlayıp iyi götürmek istiyoruz"
22-07-2022 07:48
22-07-2022 08:06
BATMAN
Google News

Teknik direktör Ahmet Yavuz nezaretinde TPAO tesislerinde çalışmalarına devam eden Petrolspor 1. Etap kamp çalışmalarını Cuma günü yapacağı idmandan sonra tamamlayıp, 2 günlük iznin ardından sonra 2. Etap kamp çalışmaları için Afyonkarahisar kentine gidecek.

“MOTİVASYON ÜST NOKTADADIR”

TPAO tesislerinde yapılan çalışmalar sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Teknik patron Yavuz, , "Güçlü, yetenekli ve genç bir ekip oluşturma çabası içerisindeyiz.  İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Futbolcularım arasında motivasyon üst noktadadır. Kendimizi bu yüzden çok şanslı hissediyoruz. Çok sağlıklı bir çalışma ortamı var burada. Rahatız, çok iyi çalışıyoruz, yoruluyoruz ama karşılığını yavaş yavaş sahada almak istiyoruz. Zor bir gurupta mücadele edeceğiz. Zor fikstürümüz var. Bu zorlu maç trafiğinde başarılı olacağımıza inanıyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır.  Zor bir sezon bizi bekliyor. O yüzden iyi çalışıyoruz, iyi yoldayız inşallah iyi başlayıp iyi götürmek istiyoruz." dedi.

TRANSFERE DEVAM

2. etap kamp sonuna kadar eksik gördüğümüz mevkilere 4 transfer daha yapacaklarını belirten Teknik Patron Yavuz, “Şu ana kadar genç ve yetenekli futbolcuları bünyemize kattık. Eksik gördüğümüz mevkilere 4 transfer yapıp, transfer dosyamızı kapatacağız. Ligin ilk maçına kadar tüm eksikliklerimizi gidermek için yönetim ile birlikte hummalı bir çalışma içerisindeyiz.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24 Haziran 2024 e-gazete