YAŞAM

Rüştü Onur Atilla'nın Başrolünde Olduğu İngiliz Anahtarı Filminin Çekimleri Başladı

Rüştü Onur Atilla'nın tesisatçı Recep Usta karakterini canlandırdığı İngiliz Anahtarı filminin çekimleri başladı. Filmin eğlenceli atmosferini yansıtan set fotoğrafları ortaya çıktı.

Rüştü Onur Atilla'nın Başrolünde Olduğu İngiliz Anahtarı Filminin Çekimleri Başladı
15-10-2024 21:39
Google News

Rüştü Onur Atilla, aranan oyuncular arasından bir sinema filminde başrolü üstleniyor. "İngiliz Anahtarı" adlı filmde tesisatçı Recep Usta karakterine hayat veren Atilla, geçtiğimiz günlerde çekimlere start verdi.

Cocoon Medya firmasının yapımcılığını üstlendiği ve Meltem Çitci'nin senaryosunu yazdığı "İngiliz Anahtarı"nın yönetmen koltuğunda Onur Öğden bulunuyor.

Başarılı oyuncuların yer aldığı kadroda Nilgün Belgün, Can Yılmaz, Kadir Çermik, Burak Topaloğlu, Begüm Öner, Hakan Meriçliler, Itır Esen, Ayşegül Ünsal ve Tuna Orhan da yer alıyor. Film, tesisatçı Recep Usta'nın komik ve tuhaf macerasını konu alıyor. Bir tamirat için gittiği evde işlenen cinayetin şüphelisi olan Recep Usta, yanlış anlaşılmalarla boğuşurken daha da karmaşık durumlara sürükleniyor. Kalamış'taki bir apartmanda çekilen film, ekim ayı sonunda çekimlerini tamamlayacak ve izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Sinemaseverler, renkli ve eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken "İngiliz Anahtarı"nı heyecanla bekliyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ARŞİV ARAMA