SPOR

Şampiyon, kupasını alıyor...

TFF 3. Lig 2. Grup’ta şampiyon olan TPAO Batman Petrolspor, kupasına kavuşuyor. Ünlü Sanatçı Haluk Levent’in sahne alacağı şampiyonluk kutlamasında kırmızı-beyazlı temsilcimiz TFF temsilcilerinin elinden kupasını alacak. 

Şampiyon, kupasını alıyor...
01-05-2024 17:00
01-05-2024 17:03
BATMAN
Google News

BATMAN SPOR KAMUOYUNUN TALEBİ KARŞILIĞINI BULDU

2021-2022 futbol sezonunda TFF 3. Lig 1. Grup’ta 16 yıl aradan sonra şampiyon olarak ilimizi 2. Ligde temsil eden Batman Petrolspor, bir sezonluk serüvenin ardından tekrar TFF 3. Lig’e düşmüştü. Batman spor kamuoyunun yoğun talepleri karşında 13 Temmuz 2023 tarihinde TPAO'ya devredilen Batman Petrolspor'un başkanlığına TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir getirildi. Kulübün ismi TPAO Batman Petrolspor olarak değiştirildi.

NOKTA TRANSFERLER YAPILDI

2023-2024 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan TPAO Batman Petrolspor, yaptığı nokta transferlerle şampiyonluğun en favori takımı haline geldi. Ligin ilk haftalarında başarısız bir grafik çizen TPAO Batman Petrolspor, ligin ilerleyen haftalarında ise rakip takımların korkulu rüyası haline geldi. 

28 MAÇTA 17 GALİBİYET

TPAO Batman Petrolspor, şampiyonluğa uzanan yolda 28 maçta 17 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, ligin 4’ncü haftası kendi sahasında konuk ettiği Karşıyakaspor karşısından 2-1, ligin 22’nci haftasında konuk olduğu Bulvarspor deplasmanından ise 2-0 mağlubiyetle ayrıldı. TPAO Batman Petrolspor, 28 lig maçının sonunda 60 puanla şampiyon oldu. 

18 HAFTA BOYUNCA LİDERLİĞİ KİMSEYE KAPTIRMADI

Ligin ilk haftalarında istenen sonucu alamayan Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, ligin ilerleyen haftalarında takımın oturmasıyla birlikte başarı grafiğini yükseltti. Teknik Direktör Mesut Toros yönetimindeki sporcular, 28 haftalık ligde 18 hafta boyunca zirvede kalarak şampiyonluk kupasına kavuşan taraf oldu. TPAO Batman Petrolspor’un başarılı santraforu Tunç Murat Behram ise 15 golle TFF 3. Lig 2. Grup’ta gol kralı oldu.

HALUK LEVENT KONSERİYLE KUPAYA KAVUŞULACAK

Şampiyon TPAO Batman Petrolspor, pazar günü saat 19.00’da valilik önünde düzenlenecek olan şampiyonluk kutlamalarında kupasına kavuşacak. Şampiyonluk kutlamasında Ünlü Sanatçı Haluk Levent, sahne alacak.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA DAVET

Şampiyonluk kupasının da verileceği konsere bütün Batmanlıları davet eden TPAO Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir “Çıktığımız bütün maçlarda arkamızda önemli bir güç olarak gördüğümüz bütün Batman halkını, pazar günü valilik önünde saat 19.00’a şampiyonluk kupamızı alacağımız konserimize davet ediyoruz” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24 Haziran 2024 e-gazete