SPOR

“ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİK”

Hentbola Gönül Verenler köşemizde bu hafta Berkay Durmaz var.

“ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİK”
09-04-2018 21:42
Google News

Batman Belediyesi Erkekler Hentbol Takımı, Süper Lig’i garantiledi. Şimdiki hedefi, şampiyonluk. Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Başkan Yardımcısı Murat Şahin’in desteği ile Antrenör Secaettin Aydoğ’un öncülüğünde önemli bir başarı elde eden takımın sporcularını bu köşede tanıtmaya devam edeceğiz.

“7 YILDIR PROFESYONEL SPOR HAYATIMA DEVAM EDİYORUM”

-Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

“Durmaz, Büyüme İzmirliyim. İlköğretim, ortaokul ve liseyi İzmir’de okudum. Şu anda Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde eğitim hayatıma devam ediyorum. Hentbola 2007 yılında İzmir Büyükşehir Belediyespor altyapısında başladım ve son 7 yıldır profesyonel olarak spor hayatıma devam ediyorum”

“BATMAN’IN MUTLAKA GÖRÜLMESİ GEREKTİĞİNİ DUYMUŞTUM”

-Batman’a daha önce geldiniz mi? Gözlemleriniz neler?

“Batman’a daha önce hiç gelmedim ama gelmeden önce takım arkadaşlarımla irtibattaydım Batman’ın güzelliklerini ve insanların sıcakkanlılığını şehrin mutlaka görülmesi gerektiğini anlattılar. Bende bu tecrübeyi yaşadığım için Batman’da güzel bir sezon geçirdiğim için çok mutluyum”

“ESAS HEDEF, ŞAMPİYONLUK”

-Takım, şu anda hangi noktada?

“Zorlu karşılaşmalar öncesi süper ligi garantilemenin mutluluğu içerisindeyiz ama tabi ki esas hedefimiz şampiyonluk. Hocamızın önderliğinde tüm maçlara final maçı gibi hazırlanıyoruz ve bu şehre şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz”

“MİLLİ TAKIM, HAYALİM”

-Hayaliniz nedir?

“Spor hayatım boyunca ülkemi milli takımlar seviyesinde temsil etmek ve Avrupa’nın önde gelen ülkelerinde kariyerime devam etmek istiyorum”

“ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİK”

-Son olarak ne söylemek istersiniz?

“Takım olarak şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız ve bu zorlu süreçte her zaman yanımızda olan taraftarımıza ihtiyacımız var. Onlarla birlikte bu sene şampiyonluk yaşayıp önümüzdeki senelerde süper ligde kalıcı olup Batman hentbolunu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete