GÜNDEM

Şanlıurfa'da AA Muhabiri Yasin Dikme Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde vefat eden Anadolu Ajansı muhabiri Yasin Dikme için düzenlenen tören

Şanlıurfa'da AA Muhabiri Yasin Dikme Son Yolculuğuna Uğurlandı
01-10-2024 20:10
Google News

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde vefat eden Anadolu Ajansı muhabiri Yasin Dikme için düzenlenen törende eşi Fidan, çocukları ve mesai arkadaşları bir araya geldi. Dikme'nin meslektaşları ve yakınları, Hilvan ilçesindeki kabri başında toplanarak Dikme'yi anarken, Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

AA Gaziantep Bölge Müdürü Kerem Kocalar, törende yaptığı konuşmada, uzun yıllar birlikte çalıştığı Yasin Dikme'yi güler yüzlü ve çalışkan yapısıyla hatırladıklarını belirtti.

Dikme'nin geride bıraktığı güzel anılar ve pırlanta gibi çocuklarıyla her zaman hatırlanacağını vurgulayan Kocalar, "Yasin ağabeyimizin mekanı cennet olsun. " dedi.

Mesai arkadaşı Eşber Ayaydın da, Yasin Dikme'nin sadece bir mesai arkadaşı değil, aynı zamanda kardeşleri olduklarını ve acılarının hala taze olduğunu dile getirdi.

Dikme'nin çalışkanlığı ve insanlara olan yardımseverliğiyle herkesin sevgisini kazandığını belirten Ayaydın, "Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Yasin kardeşimizi minnet ve rahmetle anıyoruz. " şeklinde konuştu.

1980 yılında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde dünyaya gelen Yasin Dikme, Anadolu Ajansı'nda kameraman ve muhabir olarak görev yapmış ve birçok önemli habere imza atmıştı.

Çalışkanlığı ve güler yüzlülüğüyle tanınan Dikme, Suriye'deki savaş ve bölgedeki gelişmeleri yakından takip ederek meslek hayatında önemli başarılara imza atmıştı. Yasin Dikme evli ve üç çocuk babasıydı.

Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından ödüllendirilen ve birçok başarılı çalışmaya imza atan Dikme, meslektaşları ve sevenleri tarafından minnetle anıldı.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Ekim 2024 e-gazete