SİYASET

Sason’da atama krizi!

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Hüseyin Yaşar, Batman’ın Sason İlçesinde yaşanan atama krizini eleştirdi.

Sason’da atama krizi!
13-09-2024 15:30
13-09-2024 15:01
BATMAN
Google News

Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan ancak siyasilerin ve sendikaların müdahalesiyle ataması geri çekilen Kudbettin Çelik’in haksız yere mağdur edildiğini belirterek “Kudbettin Çelik Sason doğumlu ve ömrünü Sason ilçesinin gelişmesine vermiş başarılı bir eğitimcidir ve vatandaşlar tarafından sevilen genç bir kardeşimizdir. Yapılan bu siyasi atama bir an önce durdurulmalı ve siyasiler Sason ilçesinden ellerini çekmelidir. Sason halkı, yapmış olduğunuz bu Ali Cengiz oyununu unutmaz ve hesabını sandıkta sorar” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Lalezer
Lalezer 3 gün önce
Salonumuza aklı selim bir yönetici neden atanmıyor yıllardır. Her gelen diğerini aratıyor. Bu görevlendirilen K.A şahsın sendikanın adamı olduğu bugüne kadar hep yaranarak merdiveni tırmandığı, korunmasına rağmen geçirdiği soruşturmalar sonucu çeşitli cezalar aldığı ve eğer iddialar doğruysa hakkında görevi kötüye kullanmaktan davaların devam ettiği söyleniyor. Böyle bir adam mı gelip ilçemizin eğitimini yükseğe çıkaracak.
Sabri yıldız
Sabri yıldız 4 gün önce
Bir kere adam 30 yaşında 22 yıl okuduğunu düşün 7 yıl öğretmenlik başka yerlerde öğretmenlik yapmış ve sasonun bir okuluna müdür yardımcısı olarak çalışıyorken tamamen mantıksız bir şekilde kimsenin haberi olmadan geçici bir şekilde görevlendirilmiştir. Sasonun eğitimine herhangi bir katkısı olmadığı gibi tek meziyeti aşiretçi ailesidir
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete