SİYASET

SEZAİ TEMELLİ, BATMAN’DA KONUŞTU;

“ŞİMDİ 5–0 ZAMANI”

SEZAİ TEMELLİ, BATMAN’DA KONUŞTU;
05-06-2018 23:39
Google News

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, halkla buluşma toplantısı için Batman’a geldi.

Beşiri, İkiköprü, Kozluk ve Bekirhan’da seçim lokallerini ziyaret eden Temelli, araç konvoyları ile kente geldi, Merkez Seçim Lokalinde halka seslendi.

“KÜRT SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Temelli “Ben Batman’a girdiğimde biraz şaşırdım. Herkes 5 işareti yapıyor. Bu 5 nereden çıktı diye arkadaşlara sordum. Dediler ki, Diyarbakır’da 12 neyse, Van’da 8 neyse, Siirt’te 3 neyse Batman’da 5 odur. Şimdi 5–0 zamanı. Tüm arkadaşlarımızı Meclis’e göndereceğiz. Batman için, Türkiye için. Hep birlikte bu ülkenin bütün sorunlarını çözeceğiz. Bu ülkenin demokrasi sorununu da, Kürt sorununu da çözeceğiz” dedi.

“YILMAZ GÜNEY SALONUNDA GÜZEL FİLMLER İZLEYECEĞİZ”

Batman’da Belediyenin, tekrar halkın yönetimine geçeceğini belirten Temelli “Yılmaz Güney Sinema Salonu’nda hep beraber güzel filmler izleyeceğiz. 7 Haziran’da yarım bıraktığımız işi 24 Haziran’da tamamlayacağız. Umudun yolcuları, dönen dönsün yolundan biz dönmeyiz” dedi. Programa DBP Eş Genel Başkan Vekili Hacer Özdemir, Batman Milletvekili Saadet Becerekli, Milletvekili Adayları Feleknas Uca, Dr. Necdet İpekyüz, Av. Ayşe Acar Başaran, Av. Mehmet R. Tiryaki ve Şükrü Baytar, görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Sabri Özdemir ve Eki Milletvekili Ayla Akat Ata da katıldı. (Yusuf kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete