SPOR

Soft Cup’ta heyecanlı final…

Soft Cup 2024 Tenis Turnuvası, büyük bir coşkuyla tamamlandı.

Soft Cup’ta heyecanlı final…
03-06-2024 13:02
03-06-2024 13:04
BATMAN
Google News

Batman TPAO tenis kortlarında 27 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuva, tenis tutkunları için unutulmaz anlara sahne oldu. 7 gün süren turnuvada 400'e yakın sporcu, 11 farklı kategoride mücadele etti. Türkiye'nin birçok ilinden gelen sporcular, seçkin sponsorların desteğiyle kortlarda ter döktü.

İlk düzenlendiği yıla göre sporcu ve izleyici sayısındaki artışla 3 kat daha büyüyen turnuva, ikinci yılında büyük bir ilgi gördü. Alanya, Gaziantep, Siirt, Mardin, Şırnak, Van, Diyarbakır ve Batman’dan turnuvaya katılan 400'e yakın sporcu, minikler, küçükler, gençler, çiftler erkek, çiftler kadın, erkekler A ve B ile kadınlar kategorilerinde kıyasıya rekabet etti. Her yaştan ve yetenek seviyesinden sporcunun katıldığı turnuva hem katılımcılara hem izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

ERKEKLERDE ŞAMPİYON İZZETTİN ATALAY

Özellikle Erkekler A kategorisinin final maçı, büyük bir çekişmeye sahne oldu. Karşılaşma, tiebreak ile sonuçlandı ve şampiyon İzzettin Atalay oldu. Atalay, üstün performansıyla izleyicilerden büyük alkış aldı. Kadınlar kategorisinde ise, Özbek tenisçi Mokhinour Abdullaeva daha rahat bir oyunla şampiyon oldu.

BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK

Turnuva Genel Menajeri Cemal Kaya “Soft Cup 2024, hem katılım hem organizasyon açısından beklenenin üzerinde bir başarı sağladı. 7 gün süren mücadelelerde, sporcularımızın azmi ve disiplini, tenis sporunun geleceği adına umut vericiydi. Ayrıca, geniş katılımcı yelpazesi ve izleyici ilgisi, turnuvanın gelecek yıllarda da büyüyerek devam edeceğini gösteriyor. Geçen yıl ilkini düzenlediğimiz turnuvamız büyük bir başarı elde etmiş ve ciddi anlamda takdir toplamıştı. Prestijli bir turnuva yapmanın gururunu yaşamıştık. Bu yıl ise önceki yıla oranla çok daha coşkulu bir turnuva geride bıraktık. Turnuvamızda 400’e yakın sporcu mücadele etti ve neredeyse geçen sene ilkini yaptığımız turnuvanın üç katı düzeyinde katılım sağlandı. Bu başarı, Soft Ambalaj ve Fikirzen ailesi olarak bizleri son derece gururlandırıyor” dedi.

FİNALDE ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Turnuvanın son gününde kapanış ve ödül töreni düzenlendi. Kategorilerinde dereceye giren sporculara madalyalar ve özel ödüller takdim edildi.

İŞTE SOFT CUP 2024’ÜN ŞAMPİYONLARI:

Erkekler A Kategorisi: İzzettin Atalay

Kadınlar Kategorisi: Mokhinour Abdullaeva

Erkekler B Kategorisi: Onur Kaymak

Minik Kızlar Kategorisi: Dilşad Sara Onurlu

Minik Erkekler Kategorisi: Mahir Devran Bal

Küçük Kızlar Kategorisi: Ela Kılınç

Küçük Erkekler Kategorisi: Gökmen Ercan

Yıldız Kızlar Kategorisi: Asel Dicle Kubat

Yıldız Erkekler Kategorisi: Muhammed Emin Oğuz

Çift Erkekler Kategorisi: Ebubekir Çelikbilek / Beytullah Bozkurt

Çift Kadınlar Kategorisi: Sevim Baturay / Ayşegül Ördek

(Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?