YAŞAM

Sokağın fenomeni Batmanlı Sero…

2016 yılında açtı youtube kanalında kısa çekimler yaparak Batman’ın fenomen yüzlerinden biri olan 23 yaşındaki Serhat Aslan, sokak röportajları ile halkın nabzını tutarak gündeme ışık tutuyor.

Sokağın fenomeni Batmanlı Sero…
02-08-2024 00:09
01-08-2024 21:53
Google News

SOKAĞIN NABZINI TUTUYOR

Uzun yıllar youtube kanalında kısa vine’ler çeken Serhat Aslan, sosyal medya platformlarında Batman’ın tanınan yüzlerinden biri oldu. Batman Sonsöz Gazetesi çatısı altında ve kendi adına açtığı Farklı Bakış instagram sayfalarında sokak röportajları yapan Aslan, şimdi de sokağın nabzını tutuyor. Ekonomi, siyaset, günlük yaşam ve sosyal sorunlara ilişkin hazırladığı sorularla kenti farklı yerlerinde vatandaşa mikrofon uzatan Aslan, gündemdeki konulara ışık tutuyor. Yaptığı sokak röportajları ile sık sık televizyon kanallarında da yer alan Aslan, Batman’ın tanınan yüzlerinden biri olmayı başardı.

KOMİK VİDOLARLA DA İZLEYİCİSİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Yaptığı röportajları Batman Sonsöz Gazetesi ve Farklı Bakış sayfalarında yayınlayan Aslan, Diyarbakır, Siirt, Mardin ve Van gibi şehirlerde de vatandaşa mikrofon uzatıyor. Vatandaştan aldığı ilginç ve çarpıcı yanıtlarla gündeme gelen Aslan, komik videolarla da izleyicisinin yüzünü güldürüyor. Kamera arkası görüntülerde Batmanlı Gençlerle arasında geçen esprili vidoları da paylaşarak vatandaşın sempatisini kazanan Aslan, Batmalı Sero adıyla kentin fenomenlerinden biri olmayı başarıyor. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete