GÜNDEM

Sonsöz’ün 11.yılı kutlanıyor

2 Haziran 2014 tarihinden bu yana doğru ve ilkeli haberciğin adresi olan Gazetemiz Sonsöz, yayın hayatında 11. yılına merhaba dedi. Halkın ve haklının gazetesi Batman Sonsöz’ün kuruluş yıldönümü, tebrik mesajları ile kutlanıyor.

Sonsöz’ün 11.yılı kutlanıyor
03-06-2024 10:00
03-06-2024 10:08
BATMAN
Google News

Sayın; Ercan Atay

Batman Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve her kademedeki tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Ekrem Canalp-Vali


Yerel bir gazetenin 11 yıl boyunca aynı kararlılıkla devam etmesi ve objektifliğini bozmadan vicdan ve sağduyulu haberciliği ilke edinmiş olması oldukça önemlidir.

Batman Sonsöz Gazetesi kuşkusuz duruşuyla iyi bir örnektir. Kâğıt ve mürekkep kokusunun devamını sağlaması, ayrıca halen geleneksel gazetecilikteki kararlılığı beni her zaman etkilemiştir. Yerel basın bir kentin seyir defteri ve belge aktarıcısıdır. Kurucusu sevgili arkadaşım Ercan Atay bu işin mutfağından gelmiş, Batman’ın en eski gazetecisi usta Nizamettin İzgi'nin yanında yetişmiştir. Ercan Atay'ın gazeteciliğin hakkını vermesi bizler için gururdur. Batman Sonsöz bugün 11 yaşında. Gazetenin kurucuları sevgili kardeşim Ercan Atay ve ekibini kutluyor, bütün okuyucularını selamlıyorum.

Ahmet Güneştekin-Sanatçı


Batman yerel basınımızın güzide üyesi Batman Sonsöz Gazetesi 11 yaşında. Sevgili Ercan Atay moderatörlüğünde çok kıymetli kalemler 11 yıldır bizi aydınlatmaya devam ediyor.

Mehmet Emin Ekmen- DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı-Mersin Milletvekili


Sayın Ercan Atay

Sonsöz Gazetesinin 11 yıldan bu yana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. 2014 yılından bu yana çıktığı yolda doğru, tarafsız ve objektif yayıncılık anlayışıyla halkın takdirini kazanmış Sonsöz Gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Yayımlandığı günden itibaren, en güncel ve en doğru haberi zamanında servis ederek yerel basında adından söz ettiren, ilkeli habercilikten asla ödün vermemeye çalışan ve gelişmesine katkı sağlayan Ercan Atay, Hatice Türkan ile tüm ekibe sevgilerimi sunuyor ve başarılarının daim olmasını temenni ediyorum."

Ferhat Nasıroğlu-Batman Milletvekili


Batman’ımızın güzide basın organlarından, Batman Sonsöz Gazetesi’nin 11. kuruluş yıldönümünü kutluyor, sayın Ercan Atay ve Hatice Türkan nezdinde tüm değerli Batman Sonsöz Gazetesi ailesine nice başarılı yıllar ve kolaylıklar diliyorum.

Serkan Ramanlı- Batman Milletvekili


Sevgili Sonsöz ailesi;

Batman Sonsöz Gazetesinin 11. yılını kutluyor, tüm Sonsöz çalışanlarına başarılar diliyorum.

Zeynep Oduncu - Batman Milletvekili


Tarafsız, ilkeli,objektif bir haber-yayın anlayışıyla halkımızın duygu ve düşüncelerinin sesi olan Sonsöz Gazetemizin 11. kuruluş yıl dönümünü kutlar, Ercan Atay ve Hatice Türkan şahsında tüm değerli basın emekçilerini tebrik ederim. Başarılı yayıncılık faaliyetlerinizle, ilimizin gelişmesine sunmuş olduğunuz katkılarınızın devamını diliyorum. Nice yıllara…

Burhan İsen- 21.Dönem Batman Milletvekili


Ercan Atay yönetimindeki Batman Sonsöz Gazetesi 11 yaşında. İlkeli ve tarafsız yayıncılığı ile göz dolduran Batman Sonsöz’ün basın emekçilerini tebrik ederim.

Hasan Tanrıseven - Kırklareli Vali Yardımcısı


Sayın; Ercan Atay

Batman Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Güçlü yazar ve muhabir kadrosuyla İlin gündemini sayfalarına taşıyan, dürüst, ilkeli ve objektif yayıncılık anlayışıyla kısa sürede ilimizin prestijli gazeteleri arasında yerini alan ve yayınlarıyla gündem oluşturan Batman Sonsöz Gazetesinin 11.Kuruluş Yıldönümünü içten samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman ilimize daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

İbrahim Halil Kırşan - TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı- Çiftay İcra Kurulu Başkanı


Özgür basın, demokrasinin temelidir. Batman basınının güçlü ve özgün gazetelerinden Batman Sonsöz Gazetesi’nin 11. kuruluş yıl dönümünü kutlar, nice başarılı yıllar dilerim.

Erkan Şenses - Batman Baro Başkanı


Batman Sonsöz gazetemizin 11. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Sorumlu, yol gösterici, yayınlarınızın devamını diliyorum. Nice yıllara...

Osman BAŞEĞMEZ- BİK Bursa İl Müdürü


Basın derken; etkileme ve yönlendirme adına, doğru algılar oluşturma adına, faydalı ve sağlıklı bilgilendirme ve gerçeklere vakıf olma adına, bir çok şeyi gerçekleştiren ve anlaşılmasını sağlayan bir mekanizmadan, bir realiten söz ediyoruz. Basının da asıl gaye ve hedefi budur ve bu olması gerekiyor. Doğru, dürüst, ilkeli, faydalı, adil ve eşit bir yayıncılık anlayışıdır. Azim ve kararlılıkla hiçbir gücün kınamasından ve eleştirisinden çekinmeden, kararlılıkla doğu ve haklı olanı, faydalı ve hayırlı olanı söylemeli ve doğru olmayanı, zararlı ve faydasız olanı da bulma çabası içerisinde olmalı ve halkını onunla buluşturmalıdır. İnsanına fayda sağlayacak tüm gerçekleri önüne sermeli ve aydınlatmalıdır. Çünkü insanlığın ilerleyişinde ve edineceği ahlaki yapısında ciddi bir yer teşkil etmektedir. İnsanlığa yön verecek bir çarkın önemli dişlilerinden birini oluşturmaktadır. Sorumlu ve mesuliyet sahibi bir konuma sahiptir. O açıdan çizdiği her çizgiden, konuştuğu her kelimeden, beyan ettiği her haberden, toplum üzerinde bırakacağı her etkiden ötürü sorumludur. İşte, bunları başardığına inandığım ve köşe yazarlığını yaptığım Batman Sonsöz Gazetesinin 10. yılını tamamlayıp, 11. yılına başarıyla girişini tebrik ediyorum. Doğru, dürüst ve ilkeli yayın hayatının daha nice senelere kadar devam etmesini diliyorum. Her zaman olduğu gibi, bundan sonra ki yayın hayatında da, halkı için hayırlı, yararlı ve ilkeli bir habercilik örneğini göstereceğine ve devam ettireceğine olan inancım tamdır. Daha nice hayırlı hizmetleri yapması ve daha nice yılları devirmesi dileğiyle…

Sabahattin Hamidi- Gazeteci- Yazar


Merhaba, Batman Sonsöz Gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutlar, güzel haberlerle dolu daha nice mutlu yıllar dilerim. Saygılarımla…

Mert Aybars - MESE İletişim Danışmanlığı


Ercan Atay

Batman Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi, 2 Haziran 2014 tarihinde Batman matbuatına yeni bir soluk olarak yayın hayatına başlayan Batman Sonsöz Gazetesinin süreç içerisinde gerek yazılı, gerek dijital ve gerekse Web TV yayınlarıyla gösterdiği atılımı tebrik eder, başarılarınızın artarak devamını dilerim.

A.Vahap Asma - İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü


Batman Sonsöz Gazetesi 11. yılını kutluyor.

İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp, aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleridir. Batman’da bu görevi başarıyla yerine getiren Batman Sonsöz Gazetesi, 11 yıllık yayın serüveniyle gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Batman Sonsöz Gazetesi, objektif habercilik anlayışı ve ilkeli duruşuyla Batman basınının önde gelen temsilcilerinden biri olarak, kamuoyu oluşturmada ve kamu adına görevlerini yerine getirmede önemli bir rol oynamaktadır. Gazetenin 11 yıllık başarı hikâyesi, Batman halkının duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olma misyonunu başarıyla sürdürmektedir. Ülkemin yasta olduğu bu zor süreçte, Batman’da gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden Batman Sonsöz Gazetesi’nin 11 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Batman basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir.

Mehmet Salih Seyhan -Doğunun Nabzı Gazetesi- Bölgesel Haber Portalı


Batmanımızın kıymetli yerel basın üyesi Batman Sonsöz Gazetesi 11. yılını kutluyor. Öncelikle imtiyaz sahibi Ercan Atay ve emek veren tüm gazeteci arkadaşlarımı tebrik eder, çalışmalarında gayret ve nice başarılar dilerim.

Cihad Altun - Hüda Par Batman Merkez İlçe Başkanı


Sayın Ercan Atay

Yayım Hayatının 10.yılını geride bırakarak, 11. Kuruluş yıldönümünü kutluyan, Okuyucuları ile buluştuğu ilk günden bugüne kadar yayım ilkesinden hiç ödün vermeyen, Yayımlandığı günden itibaren, en güncel ve en doğru haberi zamanında servis ederek yerel ve ulusal basında adından söz ettiren, Batman Sonsöz Gazetesi Ailesinin 11.Kuruluş yıldönümünü kutlar yayım hayatlarında başarılar dilerim.

Aydın GÜLMEZ - İş insanı


10 yılı başarılarla geride bırakan Batman Sonsöz Gazetesini tebrik ediyor, vatandaşlarımıza doğruları aktarma görevini üstlenen Batman Sonsöz Gazetesi’nin 11. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. İmtiyaz Sahibi Ercan Atay başta olmak üzere gazete çalışanlarına başarılar diliyorum.

Veysi Mercimekçi - Bir Kalp Bin Umut Derneği Başkanı


Batman Sonsöz Gazetesinin 11. yılını başta Ercan Atay ve tüm ekibi yürekten kutluyorum. Nice 11 yıllar dileğiyle, esenlikle kalın…

Cuma Dişikırık- Uzman Eğitimci


Batman’ın güzide basını ve dürüst habercilik ilkeleri ile 11. kuruluş yıl dönümüne ulaşan Batman Sonsöz Gazetesini kutlarım. Emeği geçenleri tebrik eder nice başarılar dilerim.

Nasreddin Kaya -Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi


Batman Sonsöz Gazetesinin 11. yılını kutluyorum Tüm çalışanlarına emek verenlere başarılarının devamını dilerim.

Hasan Tunç


Batman Sonsöz Gazetesi 11. kuruluş yılını kutlar emeği geçenleri tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum.

Hikmet Duruş


Batman yerel basınımızın güzide Batman Sonsöz Gazetesi 11 yaşında. Ercan Atay moderatörlüğünde çok kıymetli gazetecilerimiz 11 yıldır bizi aydınlatmaya devam ediyor. Tebrikler, başarılarınızın devamını dileriz.

MBA Batman Okulları- Evren Önal


Batman’ın en saygın gazeteleri arasında yer alan, yayınlarıyla haklı takdir kazanıp kamuoyu oluşturmakta görevini fazlasıyla yapan Sonsöz Gazetesinin 10. yayın yılını geride bırakarak 11. yaşına girmesi nedeniyle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Nizamettin İzgi – Gazeteci


 Yayımlandığı günden itibaren, en güncel ve en doğru haberi zamanında servis eden, yerel ve ulusal basında adından söz ettiren, Batman Sonsöz Gazetesi ailesinin 11. kuruluş yıldönümünü kutlar yayım hayatlarında başarılar dilerim.

Hayrettin Başaran - Mali Müşavir 


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?