GÜNDEM

Sporcular, sancağı Vali Canalp’a teslim etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 15 Temmuz Sancak Koşusu, Batman’da da gerçekleştirildi.

Sporcular, sancağı Vali Canalp’a teslim etti
16-07-2024 13:24
16-07-2024 13:27
BATMAN
Google News

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen etkinlikte 24 başarılı sporcu, 2 bin metrelik parkuru Demokrasi Bilinci, Elden Ele Taşınan Bir Bayrak Yarışıdır sloganıyla tamamladı. Turgut Özal Bulvarında koşan sporculara esnaf ve vatandaşlarda alkış tutarak ve yoldan geçen araçlar da korna çalarak destek oldu. Gençlik Spor Bakanlığının koordinesinde, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonuyla düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Sancak Koşusu büyük bir heyecanla tamamlanmış oldu.

SANCAK KOŞUSU CUMHURİYET MEYDANINDA BAŞLADI

Cumhuriyet Meydanında Saat 20.45’te start alan Sancak Koşusu, Atatürk Parkında son buldu. 24 sporcunun 100 metre arayla koştuğu sancak koşusunda, sporcular bir öndeki sporcuya sancağı verip, koşuya devam etti. Sancak Koşusunun son 100 metresinde ise alana büyük bir coşkuyla giren sporcular, sancağı Atatürk Parkında bulunan Vali Ekrem Canalp’a saat 21.21’de teslim etti.

SANCAĞI GENÇLERİN ELİNDE ALMAK GURUR VE ONUR VERİCİ

Sancağı teslim alan Vali Ekrem Canalp “Gençlerimizin elinden sancağı almak gurur ve onur vericidir. Bu sancak bizim şanlı şerefimizdir. Geleceğimiz olan gençlere güvenle aktarabiliriz. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır.” dedi.  Vali Ekrem Canalp daha sonra Sancağı 3 defa öperek, uzun süre salladı. (Gençlik Spor Bülten)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Eylül 2024 e-gazete