TÜRKİYE VE DÜNYADAN

SPX'in desteklediği Uluslararası Pickleball Turnuvası başladı

SPX Üst Yöneticisi (CEO) Barış Andırınlı, Pickleball sporunun kendileri için çok heyecan verici olduğunu belirterek, " Her sporun birtakım dezavantajları var ama Pickleball bunları minimize etmiş durumda." dedi.

SPX'in desteklediği Uluslararası Pickleball Turnuvası başladı
09-06-2024 06:00
08-06-2024 20:20
Google News

Türkiye'deki ilk Pickleball turnuvasına sponsorluk eden SPX, 7 Haziran Cuma günü yapılan gösteri maçıyla turnuva açılışını yaptı. Etkinlik SPX Üst Yöneticisi (CEO) Andırınlı, Milli Tenisçi İpek Şenoğlu Turna, basın mensupları ve sporseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

70 ülkede resmi federasyonu bulunan, ulusal ve uluslararası birçok organizasyonu düzenlenen tenis, masa tenisi ve badminton karması olarak görülen Pickleball, çok yüksek efor gerektirmeyen kendine özgü kurallar çerçevesinde oynanan bir spor olarak öne çıkıyor.

Etkinlikte konuşan Andırınlı, açılımı Sport Point Extreme olan SPX markasının eski bir perakende firması olduğunu ve 35 yıllık bir geçmişe sahip olduklarını belirtti.

Temelde takım sporları dışında ağırlıklı olarak, ekstrem denilebilecek bütün spor dallarında faaliyet gösterdiklerini ve kendilerini teknik spor alanında konumlandırdıklarını vurgulayan Andırınlı, "Burada konvansiyonel, standart, teknik uzmanlık gerektirmeyen sporlar bizim alanımız değil, biz daha çok kayak, snowboard, tenis, outdoor, patika koşusu bu gibi alanlarda ve şimdi de Pickleball alanında faaliyet gösteren ve uzmanlığa dayanan teknik ürünlere dayanan çok farklı bir perakende firmasıyız." açıklamasında bulundu. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24 Haziran 2024 e-gazete