TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Tanoğlu-Kozan-Sati grup yolundaki çalışmaları inceledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Sur ilçesindeki 9.5 kilometrelik Tanoğlu-Kozan-Sati grup mahalle yolundaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Tanoğlu-Kozan-Sati grup yolundaki çalışmaları inceledi
21-05-2024 10:17
21-05-2024 10:18
Google News

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Sur ilçe sınırları içinde yer alan Tanoğlu-Kozan-Sati grup mahalle yolunda Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. İşçilerle sohbet eden Hatun, projeye ilişkin ekiplerden bilgi aldı. İncelemeler sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aziz Özdoğan, DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu, Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Süleyman Nazif Akgönül de Eş Başkan Hatun’a eşlik etti.

Mahalle ve mezralar yoldan yararlanıyor

Yenileme çalışmaları devam eden grup yolu Bismil ve Sur ilçeleri arasında bağlantı yolu olarak da kullanılıyor. Çalışmaların tamamlanması ile yoldan Kozan, Sati, Kartaltepe, Sarılar, Kervanpınar, Gölpınar, Tanoğlu,  Hızırilyas mahalleleri ile Hamzalı, Hanefi, Boztepe ve Zorova mezraları faydalanacak.

Lice’de 3 cadde yenileniyor

Proje kapsamında Lice ilçe merkezi sınırları içinde yer alan ve ilçenin tamamının sıklıkla kullandığı toplam 1.7 kilometrelik Mualla, Müminağa ve Bağlar caddelerinde de sıcak asfalt serimi yapılacak. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?