GÜNDEM

Tavşantepe Mahallesinde Kaybolan Narin Güran'ın Ölümüne İlişkin Son Durum

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulunan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin son gelişmeler.

Tavşantepe Mahallesinde Kaybolan Narin Güran'ın Ölümüne İlişkin Son Durum
10-09-2024 20:40
Google News

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor. Cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulunan Narin Güran, dün son yolculuğuna uğurlandı. Mezarı, kent merkezi ve çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçiler tarafından ziyaret ediliyor. Ziyaretçiler, Narin'e dua ederken çiçek, çelenk ve çocukların çizdiği resimler bırakıyorlar.

Kent merkezinden gelen bir ziyaretçi olan Sultan Kaçan, Narin'in bulunması için dua ettiklerini ancak cansız bedeninin bulunduğu haberiyle büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti. Diyarbakır'ın Çınar ilçesinden gelen Ramazan Aslan da Narin'in ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Aslan, kızına çok benzediğini söyleyerek, "Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin milletimize. " dedi. Narin Güran'ın amcası Salim Güran, soruşturma kapsamında tutuklanmıştı. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in ölümüyle ilgili yapılan ilk incelemeler sonucunda cinayet şüphesi olduğunu açıklamıştı. Şüphelilerden Nevzat B.

jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmişti.Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, Narin Güran'ın ailesi ve sevenleri adaletin sağlanması için mücadelelerini sürdürüyor. .

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete