EĞİTİM

TEOG SINAVINDA TED DAMGASI!

TEOG SINAVINDA TED DAMGASI!

TEOG SINAVINDA TED DAMGASI!
15-01-2015 19:07
Google News

TED’liler TEOG sınavında büyük bir başarıya imza attı.

TED Batman Koleji 8.sınıf öğrencileri Sara Yıldız, Emin Ronayi Aydın, M. Bilal Çelik, Baran Bayram Bulut isimli 4 öğrenci, soruların tamamına doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldu.

İsmail Yürük, Ömer Faruk Gömek, Feride Deniz Güneş isimli öğrenciler toplamda 1 yanlış ile, Yelda Özcan isimli öğrenci toplamda 2 yanlış ile, Mahmut Akın, Roni Ekmen ise toplamda 3 yanlış ile Batman'ın gururu oldu. Okul Müdürü Çetin Evren, yaptığı açıklamada “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştirmek için çabamız ve azmimiz tükenmeden devam edecektir. TEOG 1 sınavı bize rehber oldu. Şimdi TEOG 2 için daha emin adımlarla ilerleyebileceğiz, planlamalarımızı yaptık çalışmalarımıza bu doğrultuda hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Turan Özkan ise “hiçbir başarı tesadüf değildir. Başarıyı arttırma konusunda birçok farklı uygulamalarıyla çalışan öğretmenlerimize, idarecilerimize aynı zamanda her konuda bize güvenen ve bizden desteklerini esirgemeyen velilerimize, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Haziran 2024 e-gazete