SPOR

Toprak Razgatlıoğlu Aragon Pisti'nde Yarışa Geri Dönüyor

Toprak Razgatlıoğlu'nun Aragon Pisti'nde geri dönüşü ve şampiyonluk mücadelesi hakkındaki açıklamaları

Toprak Razgatlıoğlu Aragon Pisti'nde Yarışa Geri Dönüyor
27-09-2024 20:40
Google News

Toprak Razgatlıoğlu, Aragon Pisti'nde geri dönüş yaparak şampiyonluk mücadelesine devam ediyor. Üç hafta aradan sonra yarış pistine geri dönen Razgatlıoğlu, "Motorun üstünde her zaman mutluyum, her zaman heyecanlıyım. Çünkü motora her bindiğimde gerçekten çok keyif alıyorum ve eğleniyorum. " dedi.

Kazadan sonra yaşadığı zorlu süreci anlatan Razgatlıoğlu, "Üç hafta antrenmansız olmamın zorluklarını yaşıyorum ama ilk kez güldüm ve yarın biraz daha rahatlayacağım. " şeklinde konuştu. Şampiyonluk mücadelesinde doktorların uyarılarına rağmen yarışmaya devam ettiğini belirten Razgatlıoğlu, "Pes etmeden elimden geleni yapacağım. " ifadelerini kullandı.

Aragon Pisti'nde birincilik hedefiyle yarıştığını vurgulayan Razgatlıoğlu, lider durumda olduğu Superbike şampiyonasında şampiyonluk için mücadele edeceğini belirtti.

Son üç ayağın kaldığı şampiyonada en yakın rakibiyle olan puan farkını kapatmayı hedeflediğini söyleyen Razgatlıoğlu, motorlarında yaşadıkları sorunları çözerek daha güçlü bir performans sergilemeyi planladıklarını ifade etti.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Eylül 2024 e-gazete