TÜRKİYE VE DÜNYADAN

TÜBİTAK Başkanı Mandal, Kilis'te akademisyenlerle buluştu

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Kilis 7 Aralık Üniversitesinde "TÜBİTAK Proje Süreçleri" konulu söyleşiye katıldı.

TÜBİTAK Başkanı Mandal, Kilis'te akademisyenlerle buluştu
23-07-2024 05:55
22-07-2024 19:55
Google News

Üniversitenin Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu'ndaki programda akademisyenlerle bir araya gelen Mandal, soruları cevapladı.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, "TÜBİTAK deyince algısal olarak bilimsel ve teknolojik araştırma kurumun içerisinde daha fazla fen, mühendislik ve sağlık gibi alanlar başta geliyor gibi değerlendiriliyor. Ancak özellikle yakın zamanda sosyal ve beşeri bilimler üzerine çalışmalar yapıyoruz." dedi.

TÜBİTAK'ın çalışmaları hakkında bilgi veren Mandal, Kilis 7 Aralık Üniversitesinde proje süreçlerinin başarı öykülerini oluşturmak ve daha sonra bunu kurumsal bir yapıya dönüştürmek amacıyla söyleşiye katıldığını belirtti.

TÜBİTAK proje süreçleri hakkında akademisyenlere bilgi veren Mandal'ın konuşmasının ardından soru cevap bölümüne geçilen söyleşiye, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile akademisyenler katıldı. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Eylül 2024 e-gazete