USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Türk Halterciler Avrupa Şampiyonası'na Hazır

Türk Halterciler Avrupa Şampiyonası'na Hazır

Türk haltercilerin Varşova'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na hazırlıkları hakkında Başkan Talat Ünlü ve milli sporcuların açıklamaları.

Varşova'daki antrenman salonunda Türk haltercilerin Avrupa Şampiyonası'na hazırlıklarını takip eden Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, yönetime geldikten sonra 3 yılı tamamladıklarını ve seçimli genel kurul öncesinde takımın başarılı bir şekilde hazırlandığını belirtti.

Gençler ve 23 yaş altı erkek ve kadın takımlarının ciddi şekilde çalıştığını söyleyen Ünlü, sporcuların amacının kürsüde yer almak olduğunu ve altın madalya kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Halter Kadın Milli Takımı Teknik Direktörü Ferhat Coşkun, takımın 20 yaş altı ve 23 yaş altı kadın sporculardan oluştuğunu ve yarın piste çıkacak 4 kadın sporcudan altın ve gümüş madalya beklediklerini dile getirdi. Cansu Bektaş ve Gamze Altun'un performanslarından büyük beklentilerinin olduğunu ifade eden Coşkun, rekordan rekora koşacaklarını söyledi.

Cansu Bektaş, yarın yapılacak yarışmada İstiklal Marşı'nı okutmak istediğini belirtirken, Gamze Altun da Avrupa şampiyonluğunu hedeflediğini ve üç madalya için mücadele edeceklerini söyledi.

Diğer milli sporcular Ezgi Kılıç, Yağmur Şahin, Ertuğrul Seçgin ve Ramazan Efe Yılmaz da madalya alma hedefleriyle yarışmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Takım antrenörleri ve sporcular, Polonya'daki Avrupa Şampiyonası'nda Türk bayrağını en iyi şekilde temsil ederek başarılı sonuçlar elde etmeyi amaçlıyor. .

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ