USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

TÜVTÜRK’te rezalet!

TÜVTÜRK’te rezalet!

Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, araç muayene işlemlerinde hizmet veren Tüvtürk’ün rezaletlere imza attığını söyledi.

RANDEVU SAATLERİ GÖRMEZDEN GELİNİYOR

Tüvtürk’te araç muayene randevularının görmezden gelindiğini belirten Turan “Muayene istasyonu merkezinde randevular 30-40 gün sonrasına veriliyor. Üstelik o gün ve o saatte aracınızın muayene olup olmayacağı da belirsiz. Tüvtürk yetkilileri, 2-4 saat beklemek zorunda olduğunuzu ifade ediyor. Hem dünya kadar para alacaksınız hem Batmanlılara hizmet vermeyeceksiniz. Batman’da Tüvtürk’ün önünde araç yığınları oluşuyor. Yaşlı, engelli, hasta ve gençler, saatlerce sıra bekliyor. Oturacak yer dahi olmadığı için insanlar iç içe beklemek zorunda kalıyor. Yetkililer orada 20 dakika beklemeyi denesin, bütün rezilliği gözleriyle görsünler” dedi.

PERSONEL YETERSİZ, HİZMET YOK GİBİ…

Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, Tüvtürk’te çalıştırılan personelin de  yetersiz olduğunu savunarak “Tüvtürk özel firmadır. Araçların muayeneye mecbur olduğunu bildiği için yetersiz eleman çalıştırıyor. Her gün yüzlerce aracın muayenesi, bir kaç elemanla yapılıyor. Burada amaç, fazla para kazanma hesabıdır. Vatandaşın işinin daha seri yürümesi için bir kaç firmaya daha muayene yetkisi verilmelidir. Rekabet olursa hizmet kalitesi artar. Bırakın bu işe birkaç firma daha girsin. İnsanları bir firmanın vicdanına bırakmayın. Halkımız parasıyla rezil oluyor” dedi. (Şoförler Odası Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ