TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Ücretsiz ring aracı hizmeti başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yurttaşlardan gelen talep doğrultusunda Ferit Köşk Mahallesi ile Dağkapı arasında ücretsiz ring aracı seferleri başlattı.

Ücretsiz ring aracı hizmeti başladı
05-06-2024 11:10
05-06-2024 11:11
Google News

Büyükşehir Belediyesi, daha rahat ve konforlu toplu ulaşım hizmeti için yurttaşlardan gelen taleplere yerinde ve hızlı çözümler üretiyor.

Yolun yokuş olması yayaları zorluyordu

Ulaşım Daire Başkanlığı, Ferit Köşk Mahallesi ile Dağkapı arasında bulunan yaklaşık 2 kilometrelik yolda toplu taşıma seferleri bulunmadığına ve yolun yokuş olması sebebiyle yaşlı, hasta ve çocuklu ailelerin mağduriyet yaşadığına dair gelen talep ve öneriler üzerine bölgede ücretsiz seferler başlattı.

Rahat ulaşım sağlandı

Ulaşım Daire Başkanı Temel Cengiz, yurttaşlardan gelen talepleri ciddiyetle takip ettiklerini ifade etti. Ücretsiz ring seferiyle önemli bir sorunu çözüme kavuşturduklarını vurgulayan Cengiz, şöyle konuştu: “Fiskaya bölgesinden kentin değişik yerlerine gitmek isteyen vatandaşlarımız vardı. Bununla ilgili daha önceki durumda tek hattımız vardı. Bunun önüne geçmek için Ferit Köşk ile Dağkapı-Fiskaya arasına ücretsiz ring hattı koyduk. Böylelikle vatandaşlarımız da Dağkapı’ya rahatlıkla ulaşmakta. Oradan da kentin istediği noktasına rahatlıkla gidebilmektedir. Vatandaşlarımız için sağlıklı, konforlu ve ucuz ulaşım imkanı sağlamak adına çalışmalarımız devam edecek.” (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete