GÜNDEM

Ülke genelinde zararlı alışkanlıklarla mücadele toplantısı yapılacak

Çeşitli bakanlıklardan yetkililerin katılacağı toplantıda, 2024-2028 yılları için hazırlanan üç eylem planı nihai hale getirilecek

Ülke genelinde zararlı alışkanlıklarla mücadele toplantısı yapılacak
09-09-2024 20:09
Google News

Ülkemizde zararlı alışkanlıklarla mücadele kapsamında önemli bir toplantı düzenlenecek.

Toplantıda, Tütün Kontrolü Strateji Belgesi ve Eylem Planı, Uyuşturucu ile Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile dijital bağımlılık ve kumar bağımlılığını da kapsayan Davranışsal Bağımlılıklar ile Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı olmak üzere 2024-2028 yılları için hazırlanan üç eylem planı nihai hale getirilecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ın başkanlığında gerçekleşecek toplantıya, çeşitli bakanlıklardan önemli isimler katılacak.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Serkan Topaloğlu gibi isimlerin de yer alacağı toplantıda, ülke genelinde zararlı alışkanlıklarla mücadele stratejileri ve eylem planları ele alınacak. Bu önemli toplantının, ülke genelindeki sağlık ve toplumsal refah için büyük önem taşıdığı belirtiliyor.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete