YAŞAM

Ülke gündemini yine Sonsöz belirledi

Sokağın nabzını tutan Sonsöz Tv’in mikrofonuna konuşan 10 yaşındaki çocuğun sözleri, paylaşım rekoru kırdı. Birçok ulusal kanalda yayınlanan sokak röportajımız milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Ülke gündemini yine Sonsöz belirledi
10-06-2024 11:27
10-06-2024 11:29
BATMAN
Google News

10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN SÖZLERİ GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Gazetemiz Sonsöz TV, sokak röportajlarıyla yine gündemde kalmayı başardı. Sonsöz mikrofonuna konuşan 10 yaşındaki çocuk “Dolar şimdi 32 lira, çıkacak 100 liraya. Ben nasıl evleneceğim? Evlenilmez bu ülkede” sözleriyle ekonomik gidişata isyan etti.

“EKONOMİ BENİ ETKİLİYOR”

Küçük yaşıyla ekonomik gidişattan etkilendiğini dile getiren çocuk “Ekonomi bozuk. Ekonomi beni etkiliyor. Her şey pahalandı. Dondurma alacaktım, 20 lira. Ben küçükken 5 liraydı. Benim 20 liraya alacak durumum mu var? Benim gezecek durumum yok. Küçükken her şeyi alabiliyorduk. Her şey çok ucuzdu. Ama şimdi neler neler olmuş. Ben zor geziyorum, gezemiyorum” dedi.

SOKAK RÖPORTAJIMIZ MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ

Sonsöz TV’de yayınlanan sokak röportajı, televizyon kanalları ve ulusal haber sitelerinin de manşetlerine taşındı. Now Tv, Halk Tv ve Sözcü TV ekranlarından sonra Sözcü Gazetesinin manşetinde de Sonsöz Tv’nin sokak röportajına yer verildi. Sosyal medya platformunda ulusal haber siteleri ve internet sitelerinde de sokak röportajımız paylaşım ve yorum rekoru kırdı. Milyonlarca kişi tarafından izlenen sokak röportajımız, ülke gündeminde en çok konuşulan konular arasına girdi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?