YAŞAM

Üniversite, çocuk evlerinde etkinlik düzenliyor

Batman Üniversitesi ile Batman Valiliği ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında yapılan Biz Geleceğiz, Gelecek Bizim İş Birliği Protokolü kapsamında Batman Üniversitesi akademisyenleri tarafından farklı yaş gruplarındaki çocuk ve gençlere yönelik etkinlikler devam ediyor.

Üniversite, çocuk evlerinde etkinlik düzenliyor
18-08-2024 15:27
18-08-2024 15:29
BATMAN
Google News

CANALP VE DEMİR, KEÇE TABLO YAPIMINA EŞLİK ETTİ

Biz Geleceğiz, Gelecek Bizim İş Birliği Protokolünde yer alan etkinlik takvimi kapsamında Yün ile İğneleme Tekniği Kullanılarak Keçe Tablo Yapımı temalı atölye çalışması yapıldı. Atölye çalışmasına Batman Valisi Ekrem Canalp’ın eşi Dr. Ayten Canalp, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Rektör Demir’in Eşi Zeynep Demir ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Zeki Eryarsoy katıldı. Çocuk Evleri Sitesinde düzenlenen etkinlikte Rektör Demir ve Dr. Canalp, keçe tablo yapımına eşlik etti.

ÇOCUKLARA FİZİKSEL, SOSYAL VE BİLİŞSEL DESTEK VERİLİYOR

Rektör Demir “Daha önce Batman Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle de imzaladığımız akademisyen-öğrenci buluşmaları iş birliği protokolümüzle şehrimizde örgün eğitim kurumlarına devam eden kardeşlerimizle 200’ün üzerinde konferansta buluşarak on binlerce öğrencimize ulaştık. Batman’daki başarının artması için Batman Üniversitesi olarak her türlü katkıyı vermek istiyoruz.  Yine bu amaçla Batman Valiliği ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile imzaladığımız ve bugün bu etkinlikte buluştuğumuz iş birliği protokolümüz kapsamında, Çocuk Evlerinde kalan öğrencilerimizin fiziksel, sosyal ve bilişsel gelişimlerine destek olmayı amaçlıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz tatilinde boş zamanlarını doğru ve etkin değerlendirmelerini sağlamak istiyoruz” dedi.

ÇOCUKLARIN HAYAL GÜCÜ ZENGİNLEŞİYOR

Haftanın atölye çalışmasını gerçekleştiren Batman Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Giyim Teknolojisi Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Zeynep Eviz Bulut ise öğrencilerin özellikle keçe tablo yapımına ilgi duyduklarını, ilk defa tanıştıkları malzemelerle yeni tasarımlar yaparak hayal güçlerini zenginleştirdiklerini ifade etti. (Üniversite Basın Bülteni)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete