YAŞAM

Ünlü Oyuncu Vural Çelik'in Cenaze Töreni Detayları Belli Oldu

51 yaşında hayata veda eden oyuncu için düzenlenecek cenaze töreni planları açıklandı.

Ünlü Oyuncu Vural Çelik'in Cenaze Töreni Detayları Belli Oldu
18-10-2024 14:40
Google News

Ünlü oyuncu Vural Çelik'in vefatı büyük üzüntü yarattı. 51 yaşında hayata veda eden başarılı oyuncu için düzenlenecek cenaze töreni detayları belli oldu. Cumartesi günü Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınacak. Ardından Vural Çelik'in cenazesi Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Oyuncunun menajeri ve çocukluk arkadaşı Rasim Özcan, ölümüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çeşitli rahatsızlıkları olduğunu belirten Özcan, "Şeker vardı, tansiyon vardı, kalp vardı. Olaydan 2 gün önce rahatsızlanmıştı ve hastaneye gitmişti. Eve geldikten sonra Adli Tıp kesin sonucu söyleyecek ama kalp krizi gibi gözüküyor" dedi.

Cenaze programı hakkında da bilgi veren Özcan, "Cenaze işlemleri için Zincirlikuyu'ya götürülecek, gasilhanede kefenlenecek ve Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze namazı kılınacak. Sonrasında Kilyos Mezarlığı'nda defnedilecek. Vasiyeti Kilyos Mezarlığı'na defnedilmekti" açıklamasında bulundu.

Vural Çelik, 'Kubilay' karakteriyle Avrupa Yakası dizisinde tanınmış ve sevilmişti. Hayranları ve meslektaşları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanan Çelik, halkın sevgisini kazanmış bir sanatçı olarak hatırlanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ARŞİV ARAMA