YAŞAM

Üreten kadınlar, basına bilgi verdi

Petrolkent Üreten Kadınlar Kooperatifi çok katlı otopark altında bulunan kadın kooperatifi, faaliyetleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Üreten kadınlar, basına bilgi verdi
16-08-2024 14:03
16-08-2024 14:04
BATMAN
Google News

Hülya Avşin’ın başkanlığında 3 yıl kurulan Petrolkent Kadın Kooperatifi, faaliyetlerini basına tanıttı.  Petrolkent Üreten Kadınlar Kooperatifinin 12 Temmuz 2021 tarihinde kurulduğunu belirten Avşin “Kooperatifimizin ana amacı ihtiyaç sahibi kadınların Aile Destek Merkezlerinde eğitimlerini vererek el sanatları ve yöresel yemekler alanlarında sertifika sahibi olmalarını sağladıktan sonra kooperatifimiz bünyesinde çalışmalarını ve gelir elde etmelerini sağlamaktır.  Bu amaçla 8 Mart 2024 tarihinde Valiliğimiz koordinesinde İl Özel İdaresi ve Ticaret il Müdürlüğü destekleriyle işletmemiz açılmıştır.  İşletmemizde günlük olarak hem yöresel yemeklerimiz hem kadınlarımızın işletmemizde yaptığı tatlılarımız üretilmektedir. Ayrıca kooperatif bünyemizde açılan aşçılık kursunda mesleki eğitimlerini tamamlayan kadınlar aile ekonomilerine katkı sağlayacak geliri elde edebilecek yeterliliğe sahip oluyor” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
üretemeyen erkekler
üretemeyen erkekler 1 ay önce
maşallah kadınlar erkekleri ortadan kaldırmak için herşeye el atıyorlar. iş için nereye gitsek kadın kasiyer, kadın mağaza sorumlusu, kadın garson, kadın danışman, kadın çaycı ilanlarıyla karşılaşıyoruz. bence artık biz erkekler evde çocuk bakalım. çünkü piyasanın erkeklere değil kaınlara ihtiacı varmış
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete