TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Vali Arslan, Bartın'da çekilen yarışma programının setini ziyaret etti

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, çekimleri Bartın'da devam eden "La Isla" adlı yarışma programının setine ziyarette bulundu.

Vali Arslan, Bartın'da çekilen yarışma programının setini ziyaret etti
17-07-2024 02:03
16-07-2024 20:58
Google News

Amasra’nın Gömü köyü ve merkeze bağlı Büyükkızılkum köyü sahillerinde kurulan platformlarda, Acun Medya ekibi tarafından 1 hafta süren çekimlerde yaklaşık 200 kişi görev aldı.
Bartın'da 6'ncı ve 7'nci bölümlerin çekildiği yarışmanın konsey çekimleri ise Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde yapıldı.
Son gün yapılan çekimlerde seti ziyaret eden Vali Arslan, gazetecilere, programının kentin tanıtımı ve turizm potansiyelinin artması için önemli bulduklarını söyledi.
Yarışmanın kentte çekilmesinin kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade eden Arslan, "İlimizi uluslararası alanda tanıtma anlamında da çok anlamlı olduğunu değerlendiriyoruz. Hem de Türkiye içerisinde de ilimizin tekrar tanıtımına katkı sunacağına inanıyoruz. Aynı zamanda Acun Medya tarafından bu yarışmaların, prodüksiyonların Türkiye'de çekilmesi ülkemizi daha çok tanıtacak, uluslararası alanda katkı sunacağı kanaatindeyim. Başta Acun Ilıcalı olmak üzere bütün çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi. Yarışmanın bir sonraki bölümleri Çanakkale'de çekileceği öğrenildi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Eylül 2024 e-gazete