GÜNDEM

VARAN: 2 VELİLERDEN SARSICI İDDİA!

VARAN: 2 VELİLERDEN SARSICI İDDİA!

VARAN: 2 VELİLERDEN SARSICI İDDİA!
16-09-2014 12:53
Google News

Daha önce gazetemizde yayınladığımız “okul idarecileri, velileri anlaşmalı kırtasiyecilere yönlendiriyor” başlıklı haberimizden sonra gazetemizi ziyaret eden bazı veliler de anlaşmalı kırtasiyecilere yönlendirildiklerini iddia ederek tepkilerini dile getirdi.

Üç aylık yaz tatilinin ardından öğrenciler için 2014 -2015 eğitim öğretim yılı başladı. Öğrencilerde okul heyecanı sürerken, veliler ise çocuklarının eksikliklerini gidermek için kırtasiyelere akın etti. Okul alışverişine çıkan bazı veliler, okul idarecileri tarafından belirli kırtasiyelere yönlendirildiklerini iddia ederek, haksız kazanca yol açıldığını dile getirdi.

HAKSIZ KAZANÇ SÖZKONUSU

Kırtasiyecilerin iddialarına yer verdiğimiz haberden sonra gazetemizi ziyaret eden velilerden Tezcan Atılgan, okul idarecilerinin kendilerini anlaşmalı kırtasiyecilere ve toptancılara yönlendirdiğini ileri sürerek “okul kayıtlarına gidiyoruz, okul idarecileri bizi bazı kırtasiyelere yönlendiriyor. Malzemelerinizi gidin şu kırtasiyeden alın diyorlar. Hâlbuki bütün okul malzemeleri, bütün kırtasiyeci esnafında mevcuttur. Anlaşmalı kırtasiyelere gidiyoruz, fiyatlar ateş pahası. Diğer kırtasiyecilerde ise daha ucuz. Bu şekilde hem biz zarara uğratılıyoruz hem de kırtasiyeciler arasında haksız kazanca yol açılıyor” açıklamasını yaptı. Milli Eğitim Müdürü’nün veli ve bazı kırtasiyecilerin iddialarına ilişkin açıklama yapması bekleniyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Haziran 2024 e-gazete