GÜNDEM

Vatandaşın belediyeden talebi var

Batman Belediyesi, artan enflasyon ve gıda fiyatları sonrası halka sağlıklı ve ucuz yemek sunabilmek için Kent Lokantası projesini duyurmuş ve şehrin iki noktasında kent lokantası kurulması için çalışmalara başlandı.

Vatandaşın belediyeden talebi var
24-07-2024 14:27
24-07-2024 14:28
Google News

“KENT LOKANTASI SAYISI ARTIRILSIN”

Vatandaşlar kent lokantası projesinin bir an önce hayata geçirilmesini dört gözle bekliyor.

Batman’da kurulacak olan kent lokantaları Nasıroğlu İş Merkezi ve Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vatandaşlara hizmet verecek. Uygun fiyatlı temiz yemek yemek isteyen vatandaşlar, kent lokantasındaki çalışmaların bir an önce bitirilmesi ve hizmete girmesi için yetkililere çağrıda bulunan vatandaşlar” Belediyenin bu yaptığı uygulamanın kentin başka noktalarına da yapılmalı ve özellikle çarşı merkezi ve insan sirkülâsyonun yoğun olduğu noktalara da kurulmalı. Örneğin alo tavşo pazarı yakınında ve sere tablanın yanında kurulmalı. Belediye dar gelirli esnafın bulunduğu kenar semtlerde bu hizmeti genişletmeli. Uygulamanın bir an önce hayata geçirilmesi ve çalışmaların hızlanmasını beklediklerini belirtiler. (Ubeydullah Baş)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ekrem Uçar
Ekrem Uçar 1 ay önce
Mrba .Kenar semtlerde kurulacak noktalara;merkezden lokantadan vasıtalarlar yemek taşıma işelemide yapılabilinir öğle ve akşam saatlerinde.Taziye evlerinde olduğu gibi....
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Eylül 2024 e-gazete