SİYASET

Vekil Ramanlı, kurumları gezdi

Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, AFAD, 112 Acil Çağrı Merkezi, SGK ve Halk Eğitim Merkezlerine yeni atanan il müdürlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vekil Ramanlı, kurumları gezdi
18-09-2024 15:31
18-09-2024 15:32
BATMAN
Google News

AFAD İL MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Batman AFAD İl Müdürlüğüne yeni atanan Mehmet Karaaslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ramanlı, afet öncesi ve afet sırasında yapılması planlanan müdahalelerle ilgili bilgi aldı.

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNDE KOORDİNASYON DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

AFAD ile aynı binada yer alan 112 Acil Çağrı İl Müdürü Yakup Şimşek’i ziyaret eden Ramanlı, Batman’da acil çağrılara verilen hizmetler ve koordinasyon süreçleri hakkında bilgi aldı. Ramanlı, acil çağrıların etkin karşılanması ve yönlendirilmesi konusunda yapılan çalışmaları dinledi.

SGK, TİCARET VE HALK EĞİTİM MÜDÜRLERİNİ ZİYARET ETTİ

Ramanlı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğüne yeni atanan Naif Gümüş, Ticaret İl Müdürlüğüne atanan Burak Nerse ve Halk Eğitim Merkezi İl Müdürlüğüne atanan Şehmus Kalkan’ı da ziyaret etti. Ramanlı, kamu hizmetlerinin kalitesinin artması ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin geliştirilmesi adına başarılı bir dönem geçirmelerini temenni ederek “Batman’ımız için elimizden geleni yapmaya, bizimle birlikte elini taşın altına koyana da destek vermeye devam edeceğiz” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete