TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Yaz Spor Okullarının kayıtları başlıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, dezavantajlı çocukları yaz tatilinde sporla buluşturmak, fiziksel, sosyal ve zihinsel gelişimlerini desteklemek amacıyla ücretsiz Yaz Spor Okulları başlatıyor.

Yaz Spor Okullarının kayıtları başlıyor
10-06-2024 12:11
10-06-2024 12:12
Google News

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, 2024 Yaz Spor Okullarını “Sporun Olduğu Yerde Hayat Vardır” sloganıyla açıyor. Yaz Spor Okullarıyla, çocuklara fiziksel, sosyal ve zihinsel gelişimlerini destekleyecek bir ortam sağlamak ve onlara spor aracılığıyla çeşitli beceriler kazandırma amaçlanıyor. Özellikle sosyo-ekonomik durumu düşük olan dezavantajlı çocukların ve grupların yaz tatillerinde sporla buluşacağı Yaz Spor Okulları, aynı zamanda çocukların spor yapmaya yönelik olumlu bir tutum geliştirmesine ve yaşam boyu sağlıklı alışkanlıklar kazanmalarına yardımcı olacak.

8 dalda kurs verilecek

 7-14 yaş aralığındaki çocukların kayıt yaptırabileceği Yaz Spor Okullarında yüzme, basketbol, voleybol, karate, kort tenisi, masa tenisi, futbol ile akıl ve zeka oyunları kursları yer alacak. Kurslara katılacak çocuklara, seçtikleri branşlarda malzeme desteği verilecek.

 Başvurular 10 Haziran’da başlayacak

 10 Haziran 2024 Pazartesi günü başlayacak kayıtlar, 24 Haziran Pazartesi günü sona erecek. Kurslara katılmak isteyenler Sümerpark, Talaytepe Spor Kompleksi, Seyrantepe açık yüzme havuzu ve 75 Metre kapalı tenis kortlarında kayıt yaptırabilir. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24 Haziran 2024 e-gazete