GÜNDEM

YAZARIMIZ SEDAT ERİŞ; VALİ HULUSİ ŞAHİN’İN SÖYLEMLERİ’Nİ YAZACAK

Araştırmacı Yazar Sedat Eriş’in ilgiyle okuyacağınız Vali Hulusi Şahin’in söylemleri yazı dizisi 2 Eylül’den itibaren yayınlanacak.

YAZARIMIZ SEDAT ERİŞ; VALİ HULUSİ ŞAHİN’İN SÖYLEMLERİ’Nİ YAZACAK
30-08-2019 20:16
Google News

 

Vali Hulusi Şahin’in gazetemize yaptığı ziyarette yaptığı açıklamalarını farklı bir bakış açısıyla ele alan Yazarımız Sedat Eriş’in hazırladığı makaleler dizisi Ankara Kulisi Köşesinde gazetemiz takipçileri tarafından okunabilecek.
Yazar Eriş “35 Yıllık siyasi ve bürokrat yaşamımda geliştirdiğim bir kural var.
Kaidem şudur, bir liderin veya üst düzey bürokratın ne söylediğine değil o kişinin neyi söylemediğine, söyleyemediğine bakarım. Okuyacağınız Vali Hulusi Şahin’in söylemleri yazı dizisini bu bakış açısıyla yazdım. 2020 yılının başına doğru yeni bir Valiler kararnamesinin çıkacağını öngörüyorum. Vali Hulusi Şahini ilçe kaymakamlığından Batman gibi bölgenin stratejik ve çok önemli bir kentine Vali olarak atayan siyasi erkin Şahin Validen beklentisiyle Hulusi Beyin söylemlerinin arasındaki denkleminde çok önemli olduğuna inanıyorum. 
Yine Türkiye’nin, Bölgenin ve Batmanın gündem yoğunluğunda gözden kaçacağını sandığım Batman Valisi Hulusi Şahin’in açıklamalarını sıra dışı ve çarpıcı bulduğum için bu konuyu ele aldım. Öncelikle okur ilk iki makalede bu yazının hem öyküsünü hem yazılma gerekçesini okuyacak.
Üçüncü, dördüncü ve beşinci sıradaki makalelerde ise Sayın Valinin söylemlerindeki kelimelerin altını okumaya çalışırken verilmek istenen mesajları tüm çıplaklığıyla ortaya koyma arzumu okurla paylaşmaya çalışacağım.
Son sayıdaki makalede ise Vali Hulusi Şahin’in söylemlerinde eksiklikleri, ele almaya çalışırken bazı önerilerim olacak. Önemli olan Vali Hulusi Sahin’in kısa süreli bu görüşmede 6 günlük makaleye malzeme olacak derecede çarpıcı açıklamaları dar zaman nasıl sığdırdığını anlamak. Belli ki Vali Şahin uzun bir süredir Batmana yapmaya çalıştığı hizmetleri kısa bir zamana sığdıracak kadar bu konuda çalışmış”
dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete