GÜNDEM

Yeni valilik binasının projesi tamamlandı

İçişleri Bakanlığınca 2024 yılı yatırım programına alınan Batman Valiliği Hizmet Binasının uygulama ve detay projeleri tamamlandı.

Yeni valilik binasının projesi tamamlandı
16-08-2024 15:20
16-08-2024 15:21
BATMAN
Google News

Vali Ekrem Canalp’ı ziyaret eden proje heyeti, uygulama ve detay projelerinin tamamlandığını, bu projelerin kabulünün ardından sürecin yapım ihalesi aşaması olduğunu ifade etti.  Vali Canalp “Gültepe Mahallesi Karabağ Parkı yanında bulunan arsada yapılması planlanan devlet mahallesi içinde yer alacak olan Valilik Hizmet Binası  ilimize hayırlı olsun.  Devlet mahallesinin ilk binası olacak olan valilik hizmet binasının ilimize kazandırılmasına sundukları desteklerden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya ve Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu'na şükranlarımı sunuyorum” dedi. (Valilik Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ahmet
Ahmet 1 ay önce
Gültepe mahallesinde yapılması Şehrin tarım arazilerine doğru yayılmasına neden olacak ve konum olarak depreme dayanıklı bir yer olmadığın dan yeri uygun değil
Kamu kurumlarını depreme dayanıklı ve tarıma uygun olmayan raman dağı yerleşkesinde yapılması ve şehrin raman bölgesine yayılmasını sağlamak çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
Mesut Nas
Mesut Nas 1 ay önce
Bence orası ulaşım bakımdan olsun zemin yapısı bakımından olsun hiç uygun bir yer değil. Tasarruf tedbirlerinin uygulandığı bu dönemde buna ihtiyaç var mı? Bu da ayrı bir konu bence.
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete