GÜNDEM

30 Organize Suç Örgütü Üyesi Yakalandı

Manisa ve Yozgat'ta düzenlenen "Kuyu-31" operasyonlarında 30 organize suç örgütü üyesi yakalandı.

30 Organize Suç Örgütü Üyesi Yakalandı
02-10-2024 08:40

Ankara Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Manisa'da Doğan Gezekli'nin ve Yozgat'ta Ahmet Doğan'ın (cezaevinde) elebaşılığını yaptığı 2 ayrı organize suç örgütüne yönelik olarak "Kuyu-31" operasyonları düzenlendiğini ifade etti.

Operasyonların, Soma ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde yürütüldüğünü belirten Yerlikaya, Manisa ve Yozgat KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucunda Manisa, Yozgat, Trabzon, Tekirdağ ve Hatay'da düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi 30 şüphelinin yakalandığını kaydetti. Yerlikaya, yakalanan şüpheliler hakkında.

Ankara Valisi Yerlikaya, Manisa ve Yozgat'ta Doğan Gezekli ve Ahmet Doğan'ın elebaşılığını yaptığı 2 farklı organize suç örgütüne yönelik "Kuyu-31" operasyonları düzenlendiğini açıkladı. Operasyonlarda toplamda 30 şüpheli yakalandı ve çeşitli suçlamalarla soruşturma başlatıldı. Silah ve uyuşturucu madde de ele geçirildi. Yerlikaya, organize suç örgütlerine karşı kararlı mücadelelerini sürdüreceklerini belirterek operasyonlara destek veren yetkililere teşekkür etti.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA