GÜNDEM

Alikanlılar’dan taziye yemekleriyle ilgili mesaj

 Batman Belediyesinin taziye evlerinde yemek dağıtımını durdurmasının ardından sivil toplum kuruşlularıyla düzenlediği toplantıya katılan Alikanlılar Derneği, taziye evlerinde yemek geleneğinin ortadan kaldırılması gerektiğini savundu.

Alikanlılar’dan taziye yemekleriyle ilgili mesaj
02-09-2024 14:20
02-09-2024 14:21
BATMAN

BELEDİYENİN ÜCRETSİZ YEMEK DESTEĞİNİ SONA ERDİRMESİNİ DEĞİL, TAZİYE EVLERİNDE YEMEK GELENEĞİNİN ORTADAN KALDIRILMASINI SAVUNUYORUZ

Başkan Vekili Kudbettin Suçin “Belediyenin taziye evlerinde verdiği yemek desteğinin kesilmesinden ziyade Alikanlılar Derneği, taziye evlerinde yemek verilmemesi hususunda fikir beyan etmiştir. Bunu da zaten acılı olan ailelere, maddi- manevi yük yüklenmemesi maksadıyla yapmıştır. Şayet taziye evlerinde yemek verilecekse de bu büyük giderin, insanımıza külfet olarak yüklenmemesi ve kurumlarımızın desteğe devam etmesi yönündeki görüşümüz de hala geçerlidir. Bazı basın ve sosyal medya organlarında, Alikanlılar Derneği’nin de belediyenin taziye sahiplerine verdiği yemek desteğini kesmesini, koşulsuz desteklediği yönündeki bilgi kirliliği, gerçeği kesinlikle yansıtmamaktadır” dedi. (Bayram Ayhan)

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA