YAŞAM

Antalya Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülleri Sahiplerini Buldu

Antalya Film Festivali'nde bu yıl En İyi Kadın Oyuncu Ödülleri Nur Sürer ve Binnur Kaya'ya verildi. Ödül töreninde güzel sunumuyla dikkat çeken Şebnem Dönmez'in başarılı sunumu da geceye renk kattı.

Antalya Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülleri Sahiplerini Buldu
13-10-2024 16:40

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Antalya Film Festivali'nin 61. kez düzenlenen kapanış gecesinde En İyi Kadın Oyuncu Ödülleri sahiplerini buldu. Törende, sinema ve dizi dünyasının değerli isimleri Nur Sürer ve Binnur Kaya ödüllerini aldı. Jüri üyesi Gökçe Bahadır, iki kadına da ödül verme kararı aldıklarını ve bu nedenle bu dalda iki ödül verdiklerini açıkladı. Binnur Kaya ve Nur Sürer'in performanslarıyla öne çıktığını belirten Bahadır, ödüllerin hak ettikleri isimlere verildiğini vurguladı.

Nur Sürer, ödülünü Yılmaz Güney'e ithaf ederken, Binnur Kaya ise Türkiye'de ilk imzalanan İstanbul Sözleşmesi'ne dikkat çekti ve kadınların seslerini duyurdukları eylemlere devam etmeleri gerektiğini söyledi. Antalya Film Festivali'nin kapanış gecesi, En İyi Kadın Oyuncu ödüllerinin verildiği anlam dolu bir gece oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA