YAŞAM

Avrupa Yakası'nın Unutulmaz Oyuncusu Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Avrupa Yakası dizisinin Kubilay ve Gülenay Peynircioğlu karakterleriyle tanıdığımız Vural Çelik'in vefatı sosyal medyayı yasa boğdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven'in duyurusuyla sevenleri üzgünlüklerini paylaştılar.

Avrupa Yakası'nın Unutulmaz Oyuncusu Vural Çelik Hayatını Kaybetti
18-10-2024 15:10

Avrupa Yakası dizisinin unutulmaz oyuncusu Vural Çelik, Kubilay ve Gülenay Peynircioğlu karakterleriyle hafızalara kazınmıştı.

2014 yılında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Çelik, bir dönem Gülse Birsel ve dizinin yapımcısıyla yaşadığı polemikle gündeme gelmişti. Çelik'in vefatı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven tarafından sosyal medyada duyuruldu. Güven'in "Maalesef Vural'ı kaybettik. Çok üzgünüm" ifadeleri hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu. Ünlü oyuncunun daha önceden yaşadığı polemik nedeniyle iş bulamadığı iddiaları yeniden gündeme geldi. Ancak Çelik, geçmişte yaşadığı olumsuzluklara rağmen geleceğe odaklanarak, Gülse Birsel ile tekrar bir araya gelme ihtimaline kapı araladı. "Hataları geçmişte bırakıp önümüze bakmak lazım" diyerek geçmişteki olumsuz deneyimlere rağmen kapıları kapalı tutmadığını belirtti. Vural Çelik, Avrupa Yakası dizisinden ayrıldıktan sonra yaşadığı zorlukları ve yapımcılarla yaşadığı anlaşmazlıkları açıklamıştı. Ancak sevenleri, onun haksız yere engellendiğini ve iş bulamadığını iddia ederek Gülse Birsel'e tepki gösterdi. Vural Çelik'in vefatı, Türk televizyon ve sinema dünyasında büyük bir kayba neden oldu. Sevenleri, onu en iyi Kubilay ve Gülenay Peynircioğlu karakterleriyle hatırlayacaklarını belirttiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA