SPOR

Ayşenur’un hedefi 2028 olimpiyatları

2024 Paris Olimpiyatlarını az farkla kaçıran milli okçumuz Ayşenur Güney, hedefinin 2028 olimpiyatlarına katılım sağlayıp Batman’ı ve Türkiye’yi temsil etmek olduğunu söyledi.

Ayşenur’un hedefi 2028 olimpiyatları
03-10-2024 15:45
03-10-2024 15:47
BATMAN

Türkiye Okçuluk Federasyonu (TOF)’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Para Okçuluk Türkiye Şampiyonası müsabakaları 7-8 Ekim’de Antalya 100. Yıl Okçuluk Tesislerinde gerçekleşecek. Beşiri Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü adına müsabakaya katılım sağlayacak olan Ayşenur Güney, tecrübeli antrenörü eşliğinde antrenmanlarını sürdürüyor. Ayşenur Güney’in haftanın 6 günü yoğun tempoyla çalışmalarını sürdürdüğünü ve Batman’ı temsil edeceğini belirten Beşiri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celal Altun, Antalya’dan iyi bir derece ile döneceklerine inandıklarını söyledi.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

İlçe Müdürü Altun “Dünya Okçuluk Federasyonu (WA)  ile Türkiye Okçuluk Federasyonu (TOF) yarışma talimatı doğrultusunda sporcumuz Ayşenur Güney klasik yay açık kategorisinde yarışacak. Yarışma sıralama atışlarında klasik yay açık kategorilerinde 70 m, makaralı yay açık ve w1 kategorilerinde 50 m atışları yapılacağı belirtilirken, sıralama atışlarının ardından her kategoride bireysel eleme ve final atışları gerçekleştirilecek” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA