SPOR

BAE Büyükelçiliği Dostluk Maçı Etkinliği

BAE Büyükelçiliği tarafından düzenlenen dostluk maçı etkinliği hakkında

BAE Büyükelçiliği Dostluk Maçı Etkinliği
26-10-2024 22:40

Ankara BAE'nin Ankara Büyükelçiliğince düzenlenen etkinlikte, iki ülke arasındaki dostluğu pekiştirmek ve sporun birleştirici gücüne vurgu yapmak amacıyla bir dostluk maçı oynandı.

Gölbaşı Stadı'nda gerçekleşen maçta BAE'nin Ankara Büyükelçisi Said Sani ez-Zahiri, milletvekilleri, eski futbolcular, teknik direktörler ve federasyon başkanları forma giydi. Kırmızı takımın teknik direktörlüğünü Saffet Sancaklı yaparken, beyaz takımın teknik direktörlüğünü Ünal Karaman üstlendi.

Karşılaşma öncesi Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yönelik terör saldırısında şehit olan vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu. Büyükelçi Zahiri, konuşmasında dostluğun önemine vurgu yaparak, "Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederiz. Kazanan dostluk olsun. " dedi.

Maçın başlama vuruşunu TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank yaptı. Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı karşılaşmayı, 7-5 kırmızı takım kazandı. Maçın ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. .

Kaynak: AA


Editor : Anadolu Ajansı (AA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA