SİYASET

Başkan Yaşar'dan Muhtarlar Günü mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Batman İl Başkanı Adnan Yaşar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Batman’da görev yapan tüm muhtarların bu özel gününü kutladı. Başkan Yaşar, demokrasinin en temel taşlarından biri olan muhtarlık kurumunun önemine vurgu yaptı.

Başkan Yaşar'dan Muhtarlar Günü mesajı
19-10-2024 09:08
19-10-2024 16:10
BATMAN

Başkan Adnan Yaşar “Muhtarlarımız, demokrasimizin temel unsurları olarak halkın sorunlarını ve taleplerini en hızlı şekilde yerel yönetimlere ileten, halkın sesi olan değerli temsilcilerimizdir. Onlar, vatandaşlarımızla devlet kurumları arasında güçlü bir köprü görevi görmekte ve Batman'ımızın her mahallesinde, köyünde çözüm üreten fedakâr kişiler olarak çalışmaktadır” dedi.

 "MUHTARLARIMIZ, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞLARIDIR"

 Başkan Yaşar, muhtarların Batman'da önemli bir rol üstlendiğini belirterek “Batman’da mahallelerimizde ve köylerimizde görev yapan muhtarlarımız, halkımızın sorunlarını çözmek için büyük bir gayretle çalışıyorlar. Muhtarlarımız ne kadar güçlü olursa, demokrasimiz de o kadar sağlam olur. Halkın taleplerini en hızlı şekilde bizlere ulaştıran muhtarlarımızla her zaman işbirliği içerisinde çalışıyor ve onların görüşlerine büyük önem veriyoruz. Onlarla el ele vererek Batman’ımız için daha güzel projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi. (CHP Bülten)

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA