GÜNDEM

Batman Belediyesi, 3 bin 146 aracı tamir etti

Batman Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü, hizmet araçlarının tamir, tadilat, bakım ve onarımını kendi imkanlarıyla gerçekleştiriyor. Belediye Makine İkmal Müdürlüğü, son 6 ayda 3 bin 146 aracın tamir, tadilat, bakım ve onarımını yaptı.

Batman Belediyesi, 3 bin 146 aracı tamir etti
29-09-2024 02:13
28-09-2024 15:14

ÇEVRE İL VE İLÇE BELEDİYELERİNE AİT ARAÇLAR DA ONARILIYOR

Önceki dönemlerde dışarıdan alınan belediyeye ait araçların tamir, tadilat, bakım ve onarım hizmetine son veren Batman Belediyesi, Makine İkmal Müdürlüğünün araç servis ve atölyelerini aktif hale getirerek belediye araç filosunun tamir, tadilat, bakım ve onarım işlemlerini kendi imkanlarıyla gerçekleştiriyor. Makine İkmal Müdürlüğü, Batman Belediyesi hizmet araçlarının yanı sıra çevre il ve ilçe belediyelerden gelen araç tamir ve tadilat taleplerini de karşılıyor.

ZAMAN VE MALİYETTEN TASARRUF…

Makine İkmal Müdürlüğü, son 6 ayda başka belediyelere ait 25 araç olmak üzere toplamda 3 bin 146 aracın tamir, tadilat, bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Belediye kaynaklarıyla belediye hizmet araçlarının bakım ve onarımını yapan Makine İkmal Müdürlüğü, hem zamandan hem maliyetten tasarruf sağlıyor. (Belediye Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA