EĞİTİM

Batman'da 172 bin öğrenci karne aldı

Batman’da 2023–2024 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle 172 bin öğrenci karne aldı. Demiryol İlkokulu’nda Batman Valisi Ekrem Canalp’ın katılımı ile resmi karne töreni gerçekleştirildi.

Batman'da 172 bin öğrenci karne aldı
14-06-2024 13:30
14-06-2024 13:17
BATMAN

BATMAN VALİSİ, KENDİ ELLERİYLE KARNE DAĞITTI

Karne dağıtım törenine Batman Valisi Ekrem Canalp, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Vali Canalp, yaz tatilini iyi değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunarak “Bütün Türkiye de öğrenciler karnelerini aldı ve bayram tatili de başlamış oldu. Hem Batman'ımızda hem de Türkiye'nin her tarafında yola çıkacak olan velilerimizin mutlaka emniyet kemeri bağlamasını rica ediyoruz. Bütün sürücülerimiz kendi aralarındaki takip mesafesini korusun.  Herkesten rica ediyoruz lütfen ara ara mola verelim ve yorgunluk olduğu zaman araç kullanmaya ara verelim” dedi.

KİTAP OKUYUN

Karne alan öğrencilere seslenen Vali Canalp “Eğer karnelerinde başarılı olanlar varsa başarılarını yaz döneminde de biraz kitap okuyarak takviye etmelerini öneriyoruz. Karnesinde başarısız dersleri olan öğrencilerimizin de yaz dönemlerinde kendi çalışmalarını devam ettirmeye davet ediyoruz” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ise yaklaşık 10 bin öğretmenin karne dağıttığını belirterek “753 okulumuzda eğitim ve öğretim gören çocuklarımız bugün tatile girmiş oldu. Yaklaşık 10 bin öğretmenimiz de karne dağıttı” dedi. (Valilik Basın Bülteni)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA