GÜNDEM

Batman'da kiralar aldı başını gidiyor

Nüfusu 500 bini bulan Batman'da kiralık ev bulmak nerdeyse imkansız hale geldi. İl merkezindeki 3+ 1 konutların aylık kirası 7-29 bin TL arasında değişirken, kenar mahallelerde normal bir dairenin kirası ise 5 bin TL'yi buluyor.

Batman'da kiralar aldı başını gidiyor
21-07-2024 12:28
21-07-2024 13:58
BATMAN

MEMURLAR ZORLANIYOR

Kiralardan en çok etkilenen kesimin başında ise memurlar geliyor. Ev kiralarının yüksek rakamları nedeniyle mağdur olan memur ve düşük maaşlı kamu görevlileri, 5-29 bin lira arasında değişen ev kiralarının, bütçeyi zorladığını ifade etti. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Misafir 1 ay önce
İşini duzgun yapan emlakcilar tenzih ederim ama bazi emlakcilar piyasayi artirmak icin bilincli olarak ev sahiplerini arayip kiracini cikar 2 katina kiraya veririm diyip kiralari yukseltmeti amacliyorlar. Yuksek kiralik ilanlari cimere sikayet edin. Kac emlakci bu yuzden ceza aldi batmanda.
Cesur büyüktop 2 ay önce
Memurlar zorlanıyorsa askeri üçretliler ne yapsın yaşam hakımız kalmadı kira olmuş 7 bintele 10 bin TL bunu neresi yaşam var aldığımı 17 bintele ev sahipleri calışmasın zaten gelirleri var viçdansızlar
Ertan Bacanak 2 ay önce
İktidar..
1- hayat pahalılığına,
2- fiyat istikrarsızlığına,
3- alım gücünün düşmesine,
4- fahiş kira ,
5- başıboş ara, daire vb .. gayrimenkul fiyatlarının başı bozuk halde , kontrolsüz şekilde sürüyor olması ..

Devlet piyasaya hakim değil , iktidar/ belediyeler / ilgili kurum ve kuruluşlar olanları tribünden izliyor ..
Misafir 2 ay önce
Cimer uzerinden ticaret bakanligina ve kira vergisi gercek fiyat uzerindrn odeniyor mu diye maliye bakanligina cimer uzerinden yazin? Son zamanlarda batmanda bi kac emlakci ve sahibi ciddi vergi ve ceza odemek zorunda.kaldi.
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA