YAŞAM

Batman’da şehir içi ulaşımına büyük zam

Batman'da şehir içi ulaşımını sağlayan minibüs ücretlerine zam yapıldı.

Batman’da şehir içi ulaşımına büyük zam
03-07-2024 10:23
03-07-2024 13:52
BATMAN

Batman Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından giderlerde yaşanan artışlar gerekçe gösterilerek şehir içi ulaşımına zam yapıldı.  Yapılan zamlara göre, sivil 9 TL’den 15 TL’ye, öğrenci ise 7.50 TL’den 10 TL’ye yükseldi.  (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Yunus 12 saat önce
Bencede çok fazla bak ekmeğe zam getirdiler neden çünkü daha una zam gelmemişki bunlar zam yaptılar Diyarbakır Mardin de insanlar Can derdinden bu batmanlilar zam yapmak derdinden....
Ahmet deniz 19 saat önce
Minübüsler belediyeye bağlı hükümete bağlı değil, yiyorsa belediyeyi eleştir..
Hilal 1 gün önce
Çok pasif bir belediye başkanı iyikide oy vermedim . Bilinçli batman halkini dusunen biri olmalıydı belediye başkanı yazikkkk
Batmanlı 1 gün önce
Yazık çok yazık hep millete yüklüyorlar, milletin yiyecek parası kalmadı akşamları pazara gidin bakın artta çürük kalmış atılan sebze meyveleri topluyorlar, Her şeye zam üstüne zam var ama milletin parası yok.
Nihat 1 gün önce
15 tl çok büyük bir şehir değil. Hani tilmerçten kuyu başi tokiye giden bir minibüs olur 15 tl anlarım da belediyeden fatihe, bahçeli evlere. Dünya hastanesinden korike kavşağina kadar 2 km lik yol için 15 tl çok fazla. Herkes belediye kartı alıp; belediye otobüsüne biner böyle devam ederse.
Yusuf Eke 2 gün önce
SİZİN ALLAH KORKUNUZ YOK MU YANİ BOYLE İS Mİ OLUR GOT GİBİ MEMLEKETİ N FİYATİNA BAK YA HEM KLİMASİ CALİSMAZ HEM MİLLET AYAKTA GİDER HEMDE ZAM YAPAN TEFE TÜFE GORE DEĞİL SERBEST PİYASA DA. BU HALK ENAYİ DEĞİLSE NEDİR ? ASGARİ UCRETLİ BİR ADAM NASIL GEÇİM SAĞLASIN ARKADASLAR ? YAZIKLAR OLSUN BU DUZENE SADECE OTOBUS MİNİBÜS İCİN DEGİL GENEL OLARAK UC YASİNDAKİ COCUK BİLE İSYAN EDERKEN HALEN HUKUMETİ SAVUNAN YANCİLAR İFLAH OLMAZ KUL HAKKI BİRGUN CİKAR UNUTMAYIN.
Abdullah
Abdullah 8 saat önce
Minibüs zamları belediye ile alakalı canım bir zahmet onları eleştir.bekliyoruz
Berxedan 2 gün önce
Batman yakışmadı sana nerdeyse 100 ,.100zam0
Can 2 gün önce
Yüzde yüz nerdeyse sanki araçlarda klima var. Ayıp. Zami geri alin
Umut 2 gün önce
Böyle bir zam kabul edilemez çok ayıp yakışmadı. Başkanım size
Marvan 2 gün önce
durmak yok yola devam hayaldi gerçek oldu
Ahmet deniz
Ahmet deniz 18 saat önce
Minibüsler belediyeye bağlı, jin jiyan minibüs..
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA