Pınarbaşı Mahallesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yanında açılan derneğin kurucu başkanlığını Av. Ferhat Bayındır, başkan yardımcılığını ise Abdullah Türeli üstlendi.
TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRECEĞİZ
Açılışta konuşan Dernek Başkanı Av. Ferhat Bayındır “21. yüzyılda internet ve teknoloji çağında insanlar artık birbirinden habersiz yaşıyor. Derneğimizin ilk amacı, insanlar arasındaki ilişkiyi geliştirmek ve kaynaşmayı sağlamak. İkinci olarak, ihtiyaç sahibi insanlarımızı tespit edip onlara destek olmak istiyoruz. Üçüncüsü, toplumda ve ailelerimizde yaşanabilecek haksızlıkların, şiddet olaylarının önüne geçmek. Dördüncü olarak ise toplum içindeki dayanışmayı artırmayı hedefliyoruz” dedi.
YÖNETİM NETLEŞTİ
Tımoklular Derneği Yönetimi’nde Başkanlığa Av. Ferhat Bayındır, Başkan Yardımcılığına Abdullah Türeli, Sekreterliğe Mesut Onar, Saymanlığa Ahmet Bağlamış, Üyeliğe ise Sabahattin Adlig seçildi.