EĞİTİM

Batman İcathane, 3 ödülün sahibi oldu

Batman’da Yazılım, Robotik ve Endüstriyel Tasarım alanında eğitimler veren TÜGVA Batman İcathane, İcathane Proje Yarışmaları’nda Türkiye geneli 3 derece çıkardı. 3 farklı kategoride 1 proje ikincilik, 2 proje de üçüncülük ödülü aldı.

Batman İcathane, 3 ödülün sahibi oldu
08-07-2024 13:19
08-07-2024 13:20
BATMAN

BATMAN İCATHANE, FESTİVALE KATILMAYI HAK KAZANDI

Batman İcathane, İcathane Proje Yarışmaları’na ortaokul ve lise kategorisinden 49 proje ile katıldı. Projelerden 3’ü finale kalarak İstanbul İcathane Festivali’ne gitmeye hak kazandı. Festivalde de yarışan finalistler, Serbest Teknolojiler kategorisinde Pıx-Sen-Fonı Art Renklerın Seslerde Sanatsal Yolculuğu projesi ile ikincilik, Çevre ve Enerji Teknolojileri kategorisinde Sera Glow projesi ile üçüncülük, İnsanlık Yararına Teknolojiler kategorisinde ise Anka projesi ile üçüncülük ödülü aldı.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

Ödül plaketleri ve madalyaları, TÜGVA Genel Başkan yardımcısı ve İnovasyon-Girişimcilik Koordinatörü Gürkan Emecen, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Metin Özdemir ve KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu tarafından takdim edildi. TÜGVA Batman İl Temsilcisi Mehmet Onutçu ve Batman İcathane Koordinatörü Dr. Hamza Kaya “Batman’ımızın cevval ve yetenekli gençlerimizin yanında olarak projelerini hayata geçirmeleri noktasında destek olacağız. Yeter ki proje fikirleri ile bize gelsinler, mekan, teçhizat, atölye ve danışmanlık alanında elimizden gelen tüm imkanları gençlerimize sağlayacağız” dedi. (TÜGVA basın bülteni)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA