GÜNDEM

Batman’ın 7. kitap fuarı başlıyor…

Kitapseverlerin merakla beklediği Batman 7. Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali 25 Ekim’de başlıyor. Batman 7. Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali 25 Ekim-3 Kasım’da gerçekleşecek. Kitapseverler, Batman Valiliğinin düzenlediği organizasyonda on binlerce farklı esere ulaşabilecek, edebiyat ve düşünce dünyasından çok sayıda ünlü isimle bir araya gelecek.

Batman’ın 7. kitap fuarı başlıyor…
24-10-2024 14:11
24-10-2024 14:30
BATMAN

BATMAN HALKI SAHİPLENDİ

Batman Valisi Ekrem Canalp “Bu yıl 7’ncisini düzenlediğimiz Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali, şehrimizde gerçekleşen ve geleneksel hale gelen en önemli organizasyonlardan biri. Bizi en fazla mutlu eden, gencinden yaşlısına tüm Batman halkının bu tip organizasyonları sahiplenmesi. Kitap fuarına katılan ziyaretçi sayısı her yıl artarak katlandı. Bu yıl da Batmanlı hemşerilerimize dolu dolu bir 10 gün daha yaşatacağız. En iyisi okumak mottosuyla eğitim çağındaki çocuklara ve gençlerimizin kitaplarla buluşmasını önemsiyoruz. Çocuklarımızı fuar alanında sürprizler de bekliyor. Zulme karşı ses sizsiniz mottosuyla da Gazze’de İsrail'in yürüttüğü soykırımı kınarken, fuar süresince işlenecek ana temalardan biri de Gazze olacak” dedi.

KİTAP FUARI ÇOK SAYIDA YAZARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Çok sayıda saygın yayınevinin katıldığı 10 günlük fuar süresince edebiyat, kültür, sanat, iletişim, bilim ve düşünce dünyasından birçok önemli isim Batman’a gelecek. Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, Serdar Tuncer, Sıtkı Aslanhan, Doç. Dr. Cihat Yaycı, Hayati İnanç, Tarık Tufan konuk yazarlar arasında olacak.


Editor : Bülten
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA