GÜNDEM

Batmanlı Vekil, ahlak dışı dizileri eleştirdi

Deva Partisi Mersin Milletvekili Emin Ekmen, KRT TV’de katıldığı programda, sosyal medya yasaklarının toplum üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti.

Batmanlı Vekil, ahlak dışı dizileri eleştirdi
10-08-2024 14:57
10-08-2024 14:59

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve Hüseyin Yayman'ın sosyal medya platformlarına yönelik eleştirilerini gündeme taşıyan Ekmen, bu eleştirilerin çifte standart içerdiğini belirtti.


“MİLLETİN AHLAKINI DÜŞÜNÜYORSANIZ, ÖNCE ATV'Yİ KAPATIN"

Ekmen “Hüseyin Yayman vekilimize bir çağrıda bulunmak istiyorum, eğer milletin ahlakını ve namusunu gerçekten düşünüyorsanız, önce ATV'yi kapatın. ATV'de her gün, kim kiminle—dayısı, amcası, komşusuyla—hangi ensest veya sıra dışı ilişkiyi yaşıyor diye saatlerce yayın yapılıyor. Orada yaşanan rezilliğin gerçekten sınırı yok. ATV'deki bu yayınlardan birinde bir kadın, sekiz erkek ve dört çocuk var. Sunucu, iki saat boyunca bu çocukların hangi erkekten olduğunu tartışıyor. Bunlar kriminal vakalar, ahlaksızlığın dibidir. Madem ki tehlikeli ve problemli alanları yasaklıyorsunuz, neden ATV'ye de bu müdahaleyi yapmıyorsunuz? YouTube'a 2006 yılında, 2007'de, 2008'de ve daha sonra Twitter'a 2020'de yasak koydunuz. Milyarlarca lira iletişim bütçesini harcıyorken, neden yerli ve milli bir sosyal medya platformu üretmediniz?" dedi.

"TOPLUM BÜYÜK BİR PSİKOLOJİK BUHRANDA"

Ekmen, Türkiye'nin şu anda büyük bir psikolojik buhrandan geçtiğini belirterek, "İnsanlar intihar ediyor, aile içi şiddet artıyor. Aile Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı olarak bu konuda hangi tedbirleri alıyorsunuz? Hangi psikolojik ve psikiyatrik hizmetleri sunuyorsunuz?" dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA