GÜNDEM

Beldibi Mahallesinde Yangın Çıktı

Antalya Beldibi Mahallesi'ndeki bir otelde çıkan yangın sonucu 270 kişi kendi imkanlarıyla otelden çıktı, 48 kişi ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Beldibi Mahallesinde Yangın Çıktı
18-10-2024 21:10

Antalya'nın Beldibi Mahallesi'nde bulunan bir otelde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olayın ardından bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Antalya Valisi Hulusi Şahin, yangının alevli olmadığını belirtirken, dumandan etkilenen bazı misafirlerin odalarının balkonlarına çıktığını ifade etti. İtfaiyenin bölgede olduğunu ve yangın merdiveni ile tahliyelere başlandığını bildiren Şahin, kurtarma çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü söyledi.

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ise 550 yatak kapasiteli otelde, yangın sırasında bulunan 270 kişinin kendi imkanlarıyla otelden çıktığını, 48 kişinin ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığını belirtti.

Solmaz, yangının kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının devam ettiğini ve dumandan etkilenen 8 misafirin kontrol amaçlı olarak hastanelere sevk edildiğini açıkladı. Haber, yangının çıkış sebebinin araştırıldığı bilgisiyle sona erdi.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA