YAŞAM

Benazir’in hapşırma nöbetine çare bulunamıyor

Batman’da yaşayan 24 yaşındaki Benazir Aydın, 12 gündür aralıksız süren hapşırma nöbeti nedeniyle zor günler geçiriyor. Yaşadığı sıradışı sağlık sorunu nedeniyle gitmediği doktor kalmayan Aydın, tedavisi için Sağlık Bakanlığı’na çağrıda bulundu.

01-10-2024 13:35
01-10-2024 13:37
BATMAN

HAYATINI OLUMSUZ ETKİLEMEYE BAŞLADI

Batman’ın Seyitler Mahallesi’nde yaşayan 24 yaşındaki Benazir Aydın, 12 gündür kesintisiz süren hapşırma nöbeti nedeniyle büyük bir çaresizlik yaşıyor. Aniden başlayan hapşırık nöbeti nedeniyle hastaneye başvuran Aydın ve ailesi, yapılan muayenenin ardından kendisine sadece serum verildiğini ve evlerine geri gönderildiklerini ifade etti. Ancak serum tedavisi de Aydın’ın hapşırma nöbetlerini durdurmaya yetmedi. Genç kadın, çaresizlik içinde farklı doktorlara başvurmasına rağmen, durumunun değişmediğini ve hayatının bu durumdan olumsuz etkilendiğini dile getirdi.

SAĞLIK BAKANLIĞINA ÇAĞRIDA BULUNDU

Yaşadığı bu sıkıntıyı dile getiren Aydın “Daha önce herhangi bir rahatsızlığım yoktu. Aniden hapşırmaya başladım ve bu hapşırıklar kesintisiz devam etti. Su içtim, geçmedi. Hastaneye gittik, doktor sadece serum verdi. Ancak hapşırmalarım serumdan sonra da devam etti. Farklı doktorlara gittim ama hala bu kâbus gibi durumdan kurtulamadım. Sağlık Bakanlığından acil yardım bekliyorum” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA